Selçuk Ankara yolcusu

Selçuk Ankara yolcusu

Sarı-mavili ekip yeni sezon öncesi 3. hazırlık turnuvasını Ankara’da oynayacak. Yarın başlayacak olan 4’lü turnuvada ilk rakip TED Ankara Kolejliler

Torku Selçuk Üniversitesi, sezon öncesi üçüncü hazırlık turnuvasına katılıyor. Ankara’da yarın başlayacak olan özel turnuvada boy gösterecek olan temsilcimiz turnuva öncesi son hazırlıklarını yapıyor. Yarın sabah saatlerinde Ankara’ya gidecek olan sarı-mavili ekip, 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Optimum TED Ankara Kolejliler takımının ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan turnuvada mücadele edecek. Hacettepe Üniversitesi ve Gelişim Koleji takımlarının da katılacağı bu özel turnuva TB2L takımlarının lig öncesi son durumlarını görmeleri açısından büyük önem taşıyor. TOBB-ETÜ TED Ankara Kolejliler Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan turnuvanın ilk günü olan Perşembe günü saat 15.00’te Hacettepe Üniversitesi-Gelişim Koleji, 17.00de ise TED Ankara Kolejliler, Torku Selçuk Üniversitesi maçları oynanacak. Cuma günü 15.00te Hacettepe Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek olan sarı-mavili ekibimiz turnuvayı cumartesi günü saat 14.00te Gelişim Koleji ile oynayacağı maçla tamamlayacak.
Torku Selçuk Üniversitesi Baş antrenörü Ayhan Kalyoncu, hazırlık turnuvalarına büyük önem verdiklerine dikkat çekerek, “Sezon öncesi yapılan antrenmanlar çok önemli; ancak hiçbir antrenman maçın yerini tutmuyor. Bu nedenle özel maçlara çok önem veriyoruz. Şu ana kadar 6 maç oynadık. Perşembe günü de Ankarada 4lü turnuvaya katılacağız. Oynadığımız her hazırlık maçı eksiklerimizi giderme yolunda bize büyük bir katkı sağlıyor. İyi bir durumdayız ve oynadıkça da daha iyi olacağız. Lig öncesi bu tür hazırlık maçları oynamaya devam edip, sezona en iyi şekilde gireceğiz” dedi.
Takımdaki eksiklerin büyük ölçüde giderildiğini ve sadece yabancı oyuncu arayışlarının olduğunu da belirten Kalyoncu, “Gaziantep ve Antalya’da katıldığımız turnuvalarda hücum organizasyonlarında ve ribauntlarda sıkıntı yaşadık. Bu sorunu çözme adına yeni transferler yaptık. Yabancı oyuncu arayışlarımız da sürüyor. Pota altını etkili kullanan iyi bir yabancı bulduğumuz zaman şampiyonluk iddiamızı iyice arttıracağız”diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.