Selçuk Amerikalı arıyor

Selçuk Amerikalı arıyor

Yeni yönetimin belirlenmesinin ardından Torku Selçuk Üniversitespor yabancı transferi için düğmeye bastı. Sarı-mavili ekip takıma katkı sağlayacak bir Amerikalı arıyor

Olağanüstü genel kurulunu yapan ve spor kamuoyunda ses getiren güçlü yönetimi ile dikkatleri çeken Torku Selçuk Üniversitesinin yeni yönetimi yeni transferler için harekete geçtiBu sezon mutlak yeniden Beko Basketbol ligine dönmek isteyen Torku Selçuk Üniversitesi hafta başında gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulu ile yönetimini takviye etmiş ve güçlü yönetimi ile şehirde yankı uyandırmıştı. Yönetim kurulu üyeleri takımın bu sezon mutlaka mutlu sona ulaşabilmesi için adeta seferberlik ilan ettiler. Yönetim kurulu üyelerinden Okay Tınkır ve Av. Bekir Karataş yönetim olarak önümüzdeki hafta içerisinde yapılacak olan görev bölümünün ardından çalışma takvimlerini açıklayacaklarını ifade ettiler. Yöneticiler, “İlk aşamada teknik heyetimizden takımımızla ilgili ayrıca rakiplerimizle ilgili geniş kapsamlı bir rapor alacağız. Ardından da gerekiyorsa yeni transferlerle Torku Selçuk Üniversitesi’nin mutlaka şampiyonluğu için ne gerekiyorsa onu yapacağız. İlk aşamada yönetim olarak iyi değil en iyi bir yabancı transferi için teknik heyete olur verdik” dediler. 
Türkiye Basketbol Erkekler İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele verecek olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi yeni sezon öncesi oldukça umutlu. Hafta başında yapılan genel kurulda Konya’nın her kesimini kapsayan çok önemli bir yönetici topluluğuna kavuşan Sarı-mavili ekip, bu sezon Beko Basketbol Ligi hasretini dindirmek istiyor.Şehrin iş ve spor dünyasının önemli isimlerinin Torku Selçuk Üniversitesi çatısı altında buluştuğuna dikkat çeken Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, “Torku Selçuk Üniversitesi olarak güçlü bir yönetim kurulu oluşturma gayesiyle yaklaşık bir aydır yoğun bir şekilde çalışmaktaydık. Yönetici arkadaşlarımızla birlikte listemizde yer almasını arzuladığımız dostlarımıza teklif götürdük. Sağ olsun hiç biri bizi kırmadı ve tayın altına ellerini sokma kararı aldılar. Sonuçta iş adamı, sanayici, avukat, akademisyen kısaca şehrin tamamını kapsayan, Konya’yı kucaklayan güçlü bir yönetim kuruluna sahip olduk. Bu Torku Selçuk Üniversitesi için büyük bir şans, büyük bir fırsattır. İnşallah bunu iyi değerlendirip hedeflediğimiz Beko Basketbol Ligi’ne bu sezon yükseleceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.