Selçuk Akhisar’a hazır

Selçuk Akhisar’a hazır

Yarın Play-Off ilk turunda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Torku Selçuk Üniversitesi’nde hazırlıklar bugün tamamlanıyor. Temsilcimizin hedefi Play-Off serisine galibiyetle başlamak

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda sezonu üçüncü sırada tamamlayan ve Play-Off birinci turunda, B Grubu 6’ncısı Akhisar Belediyespor ile eşleşen Torku Selçuk Üniversitesi, yarın başlayacağı Play-Off maratonu öncesi hazırlıklarını iddialı bir şekilde tamamladı. Baş antrenör Hasan Özmeriç yönetiminde yapılan çalışmalarda oyuncuların hırslı ve istekli olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Selçuk Üniversitesi Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten, takımın moral motivasyonunun en üst düzeye çekilebilmesi için yönetim olarak seferber olduklarını söyleyerek, “Cumartesi günü kendi sahamızda seyircimizin önünde oynayacağımız ilk maçı kazanarak Play-Off serisine moralli başlamak istiyoruz” dedi.
Öten, Konya’nın arzuladığı basketbol heyecanın yakalandığına dikkat çekerek, “Beko Basketbol Ligi’nden düştüğümüz ilk yılda şehir olarak maddi ve manevi büyük destek gördük. Bir grup gönüllü iş adamı arkadaşımız ile çıktığımız yolda geldiğimiz nokta herkesi mutlu ediyor. Biz teknik heyete ve sporcularımıza güveniyoruz. Bu takım inşallah sonuna kadar başarılarını tekrarlayacak ve dörtlü finale kalarak gücünü ispat edecek. Ancak buraya gelinceye kadar önümüzde çok kritik ve önemli maçlar var. Bu serinin ilk maçında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacağız. Rakibimizin gücünü ve iddiasını biliyoruz. Özellikle hücumdaki etkisi ortada. Ancak Konyalı sporseverlerin desteği ile ilk maçımızı kazanarak bu seriye moralli başlamak arzusundayız. Taraftarlarımıza güveniyoruz” dedi. Torku Arena da Cumartesi günü saat 15.00 de başlayacak olan karşılaşmayı Kontv naklen yayınlayacak
OYUNCULARA PİRİM MORALİ
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden ve Play-Off oynama hakkını elde eden Torku Selçuk Üniversitesi’nde yönetim, teknik kadro ve oyuncular moral yemeğinde bir araya geldi. Kulübün sponsorlardan Rixos Otel’in 101. metrede verdiği moral yemeğinde buluşan sarı-mavili takımın oyuncuları teknik heyet ve yöneticiler oldukça keyifli anlar yaşadılar. Son derece samimi bir ortamda ve mum ışıkları altında yenen yemekte geceye genç ve başarılı oyuncu Aziz Canın şarkıları damgasını vurdu.
Geceye ev sahipliği yapan Konya Rixos Otel Genel Müdürü Cem Bora, zorlu Play-Off maratonu öncesinde takıma başarı dilerken, şampiyonluk pirimi de vaat etti. Selçuk Üniversitesi’nin yeniden Beko Basketbol Ligi’ne dönmesi halinde tüm teknik kadro ile oyuncuları, eşleri ve çocuklarıyla birlikte dünyanın en lüks oteli olma iddiasındaki 7 yıldızlı Rixos Hotel Premium Belek’te 3 gün ağırlayacaklarını söyleyen Cem Bora, “Selçuk Üniversitesi’ne güveniyoruz. Bu takım birlik ve beraberlik içerisinde tüm engelleri aşıp yeniden 1. Lig’de boy gösterecek” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.