Selçuk Akhisar’a bileniyor

Selçuk Akhisar’a bileniyor

Torku Selçuk Üniversitespor’da deplasmanda oynanacak Akhisar maçının hazırlıkları moralli bir şekilde devam ediyor. Sarı-mavili ekip zorlu maç için yarın Manisa’ya hareket edecek.

TB2L B grubunda ki temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi bu hafta sonu Manisa deplasmanında Aksihar Belediyespor ile oynayacağı zorlu maç için hazırlıklarını günde çift çalışma ile sürdürüyor. Sarı-Mavili takım oyuncuları zorlu deplasman maçı için çalışmalarını Baş antrenör Altar Tunçkol ve yardımcı antrenör Barış Özcan nezaretinde sürdürüyor. Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı Tunçkol “Her gün daha iyi oluyoruz. Ama istenilen seviyeye gelebilmemiz için daha çok çalışmamız gerekiyor ve zamana ihtiyacımız var. Zamanla çok daha iyi bir takım olacağız ve spor kamuoyunun yüzünü güldüreceğiz” dedi. Torku Selçuk Üniversitesi kafilesi Akhisar deplasman maçı için yarın sabah şehrimizden ayrılacak. Öğle yemeğini Uşak’ta yiyecek olan takım kafilesi buradan maçın oynanacağı salona geçerek antrenman yapacak. Antrenman sonrası Manisa Animon Otele yerleşecek kafile maç saatini burada bekleyecek.
Kulüp Başkan Yardımcısı Okay Tınkır takımın ilk yarının son maçları olan Akhisar Belediye ve ardından da Hacettepe ile iki zorlu maç oynayacağına dikkat çekerek “Biz güçlü bir takımımız. Hedefimiz belli. Bu şartlarda oyuncularımızın bu iki maçı da kazanma gibi bir zorunlulukları var. Takımımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuz. İstedikleri takdirde yenemeyecekleri takım yok” dedi.
Kulüp as başkanı Gülvezir Korkmaz, Konya’da basketbol sporunun kendisini geliştirmesi ve yakalamış olduğu ivmeyi devam ettirebilmesi için mevcut yapının kesinlikle başarılı olması gerektiğini söyledi. Genç iş ve spor adamı Korkmaz “Takımımız Beykoz maçında rakibine üstünlük sağlayarak maçı kazanmayı bildi. Sporda hep kazanmak gibi bir gerçek yok. Beklenmedik yenilgiler de olacaktır. Ama biz bu sezon güçlü bir yönetim ile lige girerken tek hedefimiz şampiyonluk idi. Aldığımız bir iki yenilginin asla mazeretini olamaz ve biz zaten bunu da kabul etmiyoruz. Bu yüzden yönetim kurulunun oy birliği kararı ile Ayhan Kalyoncunun istifasını kabul ettik ve yine oy birliği ile Altar Tunçkol’un tam yetkili olarak takımın başına gelmesini istedik. Bizim tek hedefimiz Beko Basketbol ligidir. Bu konuda her geçen gün her maçta takımı daha yakından tanıma fırsatını bulan teknik heyetten alacağımız raporların doğrultusunda yapacağımız iki transfer için de son aşamaya geldik. Zaman kaybetmeden kadromuzu iki güçlü isimle takviye edip artık kaybetmeyi unutarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.