Selçuk 2-0’ı istiyor

Selçuk 2-0’ı istiyor

Beko Basketbol Ligi’ne dönmenin hesaplarını yapan Torku Selçuk Üniversitesi son 4 takım arasında kalmak istiyor. Temsilcimiz yarın oynayacağı FMV maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak

Yarın Final-Four vizesi için Işıkspor’u ağırlayacak olan Torku Selçuk Üniversitesi’nde herkes galibiyete kilitlendi. Sarı-mavili ekibin yöneticileri, tüm sporseverleri ve üniversite öğrencilerini bu zorlu maça davet etti. Zorlu maçın hazırlıklarını Hasan Özmeriç nezaretinde bugün tamamlayacak olan temsilcimizde ciddi bir eksik bulunmuyor.

Baş antrenör Hasan Özmeriç, Işıkspor’u bu maçta da yenerek final-four biletini kesmek istediklerini ifade ederek, “Ancak rakibimizin gücünü ve iddiasını çok iyi biliyoruz. Gevşemeden ilk maçta aldığımız galibiyeti unutarak maça çıkıp bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Tabii bu maçta da en büyük kozumuz seyircimiz olacak. Galibiyetler bile seyircimiz ile güzel oluyor. Selçuk Üniversitesi öğrencisinin o muhteşem tribün desteğini Işıkspor maçında yanımızda görmek arzusundayız. Sporcularımız büyük bir moralle bu maça konsantre oluyorlar. Bu maçı da kazanarak artık Yozgat’ı düşünmek istiyoruz” dedi.
Kulübün Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu da İstanbul deplasmanından alınan galibiyetin önemini dile getirerek, “Bu maçta yüreklerini sahaya koyarak oynayan tüm sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyoruz. Bizlerde yönetim olarak maça giderek takımımızı yalnız bırakmadık. Yine Konya’dan maça gelen Üniversite öğrencilerimizde takımımıza verdikleri destekle anlamlı galibiyette büyük rol oynadılar. İnşallah yarın oynayacağımız ikinci maçı da kazanarak son viraja rahat girmek istiyoruz” diye konuştu. Torku Selçuk Üniversitesi-Işıkspor maçı yarın saat 17.00’de Torku Arena’da oynanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.