Şekerspor’un konuğu Balıkesir

Şekerspor’un konuğu Balıkesir

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 7. haftasında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Balıkesirspor’u konuk ediyor.

 Recep Konuk Spor Tesisleri’nde oynanacak olan zorlu maç saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Özgür Sepin yönetecek. Sepin’in yardımcılığını Tolga Atsan ve Doğuş Darık yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Can Savaşan.
Vanspor beraberliği ile kaybettiği iki puana üzülen yeşil-beyazlılar, bugün oynanacak olan zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak zirvede emin bir adım daha atmanın hesaplarını yapıyor. Önceki gün yapılan antrenmanda sakatlanan Bahadır, bir günlüğüne İstanbul’a giden Ömer Ali ve önceki gece aniden rahatsızlanan Mehmet Balban yapılan son antrenmana katılmadı. Bahadır’ın Balıkesirspor maçında forma giymesinin zor olduğu, midesinden rahatsızlanan ve antrenmana katılmayan Mehmet Balban’ın son durumunun maç saatinde belli olacağı, Ömer Ali’nin ise forma giyebileceği öğrenildi.
Ayrıca hafta içinde yapılan idmanlarda arka adalesinde çekme bulunan İshak Çakmak’ın tedavisinin tamamlandığı ve Balıkesir maçında teknik heyetin görev vermesi halinde forma giyebileceği gelen haberler arasında. Öte yandan yeşil-beyazlılarda, İshak Çakmak üç sarı kart sınırında devam ediyor. Çakmak, bugün oynanacak olan Balıkesirspor maçında kart gördüğü takdirde deplasmanda oynanacak olan 1461 Trabzonspor maçında forma şansı bulamayacak.
Yeşil-beyazlılar oldukça büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen maçta üç puanı hanesine yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Zorlu hafta öncesinde Vanspor karşısında kaybedilen iki puanın telafisini yapmak isteyen temsilcimiz, 14 puanla Lig’in zirvesinde yer alıyor. Rakip kalelere 17 gol atan temsilcimiz, kalesinde ise sadece 3 gol gördü. 8 puanla Lig’in 10. sırasında yer alan Balıkesirspor ise, Şekerspor karşılaşmasını dönüm noktası olarak görüyor. Deplasmandan evine galibiyetle dönerek iyi bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapan Balıkesir’in attığı ve yediği gol sayısı ise 6.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, iyi bir kadroya sahip olduklarını ve eksikleri olsa de rakiplerini yenecek güce sahip olduklarını söyledi. Balıkesirspor karşısında Bahadır’ın oynamasının zor bir ihtimal olduğunu ifade eden Altıparmak; “Onun yerine oynayacak olan arkadaşımız da kendisini aratmayacak kalitede. Hangi kadroyla çıkarsak çıkalım, rakiplerimizi yenecek gücümüz var. Bugün rakibimizi yenip, bir anlık duraklama devrini noktalayacağız. Ara sıra bu tip kazalar futbolda oluyor. Oynadığımız futbol ortada. Sanırım kimsenin oyunla ilgili şikayeti yok.. Futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Onlar tüm iyi niyetleriyle terlerinin son damlasına kadar mücadele ediyor. Balıkesirspor maçını kazanıp, yolumuza devam edeceğiz. Taraftarlarımızın, geçtiğimiz hafta olduğu gibi bizi yalnız bırakmamaları en büyük temennim” diye konuştu
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise lider girdikleri haftayı yine zirvede tamamlamak istediklerini belirterek, “Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. 3 puan alarak geçtiğimiz hafta alınan beraberliği telafi edeceğiz. Balıkesir maçını kazanarak geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz iki puanın telafisini yapmak istiyoruz. İyi bir takımız ve bunu başaracak gücümüz var. Balıkesir takımı ise ligde değişik sonuçlar alabilen sürpriz takımlardan biri. Ayrıca Şekerspor maçına dönüm noktası olarak bakıyorlar. Biz ise rakibimizin durumu ile ilgilenmiyor ve kaliteli futbolumuzu her zaman sahaya yansıtmak istiyoruz. Şekerspor olarak iyi futbolla netice alacağımıza inanıyoruz. Ayrıca teknik heyet ve futbolcularımıza bu konuda olan güvenimiz tam” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.