Şekerspor’dan taraftara çağrı

Şekerspor’dan taraftara çağrı

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta lider olarak yoluna devam eden Konya Şekerspor’da Kocaelispor hazırlıkları yoğun tempoda devam ediyor.

Önceki gün yaptığı tek çalışmayla günü kapatan yeşil-beyazlılar, dün ise sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift idman yaptı. Konya Torku Şekerspor’da sakatlıkları düzelmeye başlayan Bahadır ve Rıdvan dün takımla birlikte çalışmalara katılırken, İstanbul’dan dönen Zafer Biryol da düz koşu yaptı. Yeşil-beyazlılarda bu üç oyuncu dışında eksik bulunmuyor. Ligde yakaladıkları başarılı bir grafikle yoluna devam eden Konya Torku Şekerspor kupada gruplara kalarak her iki kulvarda da iddialı olduğunu bir kez daha ispatladı. Aldığı başarılı sonuçlarla taraftarlarının gönlüne taht kuran yeşil-beyazlı ekip sevenlerini her zaman yanında görmek istiyor. Alacağı taraftar desteği ile daha başarılı olacaklarına inan yeşil-beyazlı camia Şekerspor aşıklarını Kocaeli maçında da tribünlerde görmek istediklerini ifade ettiler. 
Konyalı futbolseverleri de maça davet  eden Konya Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “Futbol oyunu taraftarla güzeldir. Aldığımız sonuçlar ve oynadığımız futbol ortada. Pazar günü tüm Konyalı futbolseverleri, futbol şöleni izlemeleri için stada davet ediyorum. Onların desteğiyle rakibimizi yenip, sahadan hep birlikte mutlu olarak ayrılalım. Tribünler dolsun istiyoruz” dedi.
Her maça dikkatli çıkmak zorunda olduklarını hatırlatan başarılı teknik adam Altıparmak, “Sezon başından bu yana gerek lig, gerekse kupada aldığımız sonuçlar ortada. Ligde lideriz, kupada da gruplara kalma başarısını gösterdik. Bank Asya Ligi uzak değil, ancak bundan sonra oynayacağımız maçların hepsinde çok daha dikkatli olmak zorundayız. Kocaelispor maçı sanıldığı gibi kolay geçmeyecek. Tüm rakiplerin gözü bizim üzerimizde ve lider takımı yenmek ya da puan almak için kapanacaklar. Biz de açmanın yollarına bakacağız. Kadro kalitemiz ve üstün yetenekli futbolcularımızla, bunu da başarırız. Allah’ın izniyle, bu sezon Bank Asya Ligi’ne yükseleceğiz. Konya Torku Şekerspor, yabana atılacak bir takım değil. Sanırım şu anda Türkiye’nin en çok konuşulan takımlarından birisiyiz. Pazar günkü maçta taraftarlarımızın tribünleri doldurmasını ve doksan dakika boyunca destek vermelerini bekliyorum. Futbolseverler, hoş bir futbol şöleni izleyecek” şeklinde konuştu
KUPA MAÇINDA SAAT DEĞİŞKİLİĞİ
Konya Torku Şekerspor-Manisaspor Ziraat Kupası maçı iki takımın talebi üzerine mücadelenin başlama saati değişti.Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 10 Kasım Çarşamba günü saat 13:30’da Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacağı açıklanan Konya Torku Şekerspor-Manisaspor Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasının başlama saati, her iki kulübün talebi üzerine saat 13:00 olarak değiştirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.