Şekerspor’da zirve keyfi

Şekerspor’da zirve keyfi

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor ligin 4. hafta maçında sahasında Fethiyespor’u konuk etti. Yeşil-beyazlı ekip rakibini 3-0 yenerek puanını 10’a yükseltti.

 Torku Şekerspor aldığı bu galibiyetli zirvedeki yerini de korudu. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada yeşil-beyazlı ekip ikinci sıradaki Sakaryaspor ile puan farkını 2’ye yükseltti.
FARKI KAÇIRDIK
Zorlu Fethiyespor karşılaşmasının ardından konuşan Konya Torku Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak galibiyetten dolayı mutlu olduğunu ifade ederken, diğer maçlarda gibi daha farklı bir sonuç alabileceklerini ancak yaşana şanssızlıklar nedeniyle tarihi bir farkı kaçırdıklarını söyledi. Altıparmak, “Oynadığımız futbolun karşılığı bu olmamalıydı. İlk yarıda ve ikinci yarıda çok pozisyon ürettik, çok pozisyona girdik. Tarihi bir farka gidebilirdik ama bunu yapamadık. Bizim için gol atmak kadar yememek de önemliydi. Bunu devam ettirdik mutluyuz. Bütün futbolcu kardeşlerimi aldıkları galibiyet, ettikleri mücadele için tebrik ediyorum. Ama sadece bir maç kazandık, yolumuz uzun. İnşallah daha iyi olacağız.”
Ziraat Türkiye Kupasında Altay ile karşılaşacaklarını Çarşamba günü karşılaşacaklarını hatırlatan başarılı teknik adam kupada da yollarına devam edeceklerini söyledi. Mehmet Altıparmak: “Fethiyespor karşısında tarihi bir farkı kaçırdık. Ancak oynanan oyun beni memnun etti. Önümüzde Altay ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçı var. Ligde yakaladığımız bu çıkışı kupada da sürdürmek istiyoruz. Kupa maçında da iyi mücadele ederek Altay’ı kupanın dışına iteceğiz. Artık bu maça konsantre olmuş durumdayız” dedi.  
 EN ÇOK POZİSYON BULDUĞUMUZ MAÇTI
Şekerspor'un tecrübeli oyuncularından Onur Akbay sahada iyi bir mücadele verdiklerini ve öne geçtikten sonrada diğer golü istediklerini sonunda ise galip geldiklerini ifade etti Akbay “ Oynayan oynamayan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Gerçekten iyi bir mücadele vardı sahada. Rakibe fazla pozisyon vermedik. Bizim de şimdiye kadar en çok pozisyona girdiğimiz maçlardan biriydi. Daha farklı bir skorla da kazanabilirdik. Ama 3 pozisyonu gol yapabildik. Maçta önemli olan biri bulduğunda ikiyi, ikiyi bulduğunda üçüncü golü kovalamaktır. Biz bunu yapmaya başladık. İnşallah çok daha iyi olacağız. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ederim.” dedi. 
ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ
Konya Torku Şekerspor'da orta sahada başarıl bir futbol sergileyen Muhammed Reis ise “İyi bir seri yakaladık ve bunu devam ettirmek istiyorduk. Bunu da 3 – 0'lık net bir skor ile başardık. Sahamızda Fethiyespor'u yenmemiz gerekiyordu bunu başardık. İyi bir mücadele sonucunda istediğimize ulaştık. Mutluyuz. İyi bir yoldayız. Umarım sezon sonuna kadar böyle devam eder.”dedi. 
BENİM GÖREVİM GOL ATMAK
Yeşil beyazlı ekibin golcü oyuncularından Murat Dilek görevinin gol atmak olduğunu ve bu maçta da görevini yerine getirmenin mutluluğu içinde olduğunu ifade etti. Dilek, “Buraya gol atmak için geldik. Başkanımız ve hocamız bunun için bizi buraya transfer ettiler. İyi bir arakadaşlık ortamımız var. Herkes sahada birbirine yardımcı oluyor. Sahaya çıktığımız da önce galibiyeti düşünüyoruz ve ona göre oynuyoruz. Çok güzel de bir oyun sergiliyoruz. Ligin 4. haftasındayız ve halen gol yemedik. Bu sevindirici bir durum. İnşallah böle devam eder ve sezon sonunda şampiyon oluruz. Çünkü bu şehir, bu kulüp bunu hak ediyor. Umarım sezon sonunda da gülen taraf biz oluruz” dedi.
HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
Süper Toto 2. Lig Kırımızı Grupta ligin 4. haftası oynanan maçlarla tamamlandı. Şekerspor’un rakiplerinin puan kaybettiği haftada alınan sonuçlar şu şekilde: Balıkesirspor 1-0 Pursaklarspor A.Ş, Şanlıurfaspor 0-1 Tarsus İdman Yurdu, Tokatspor 2-0 Ofspor, 1461 Trabzon 2-1 Eyüpspor, Konya Torku Şekerspor 3-0 Fethiyespor, Pendikspor 3-4 Belediye Vanspor, Sakaryaspor A.Ş. 1-1 Türk Telekomspor, Elazığspor 1-1    Adana Demirspor, Kocaelispor 1-1 Dardanelspor A.Ş.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.