Konyaspor Akademi’de 3 yaş grubunun grup ve fikstürleri belli oldu

Konyaspor Akademi’de 3 yaş grubunun grup ve fikstürleri belli oldu

Gelişim Ligleri çatısı altında düzenlenen U16, U15 ve U14 Liglerinin grupları ve fikstürleri belli oldu.Tümosan Konyaspor bu kategorilerde beşinci grupta mücadele edecek.

U16 Gelişim Ligi, 2024-2025 sezonunda başvuruda bulunan 14 Nesine 3. Lig kulübü, 10 Nesine 2. Lig kulübü, katılımları zorunlu olan 20 Trendyol 1. Lig kulübü, 19 Trendyol Süper Lig kulübü ve A takımı BAL'da mücadele etmesine rağmen elit ligde yer alan Eskişehirspor ve Sultanbeyli Belediye kulüpleri ile birlikte toplam 65 kulübün katılımıyla oynanacak. Takımlar 7 farklı grupta yer alacak.
U15 Gelişim Ligi, 2024-2025 sezonunda başvuruda bulunan 19 Nesine 3. Lig kulübü, 15 Nesine 2. Lig kulübü, katılımları zorunlu olan 20 Trendyol 1. Lig kulübü, 19 Trendyol Süper Lig kulübü ve A takımı BAL'da mücadele etmesine rağmen elit ligde yer alan Eskişehirspor ve Sultanbeyli Belediye ile birlikte toplam 75 kulübün katılımıyla düzenlenecek. Takımlar 7 farklı grupta mücadele edecek.
U14 Gelişim Ligi, 2024-2025 sezonunda başvuruda bulunan 15 Nesine 3. Lig kulübü, 9 Nesine 2. Lig kulübü, katılımları zorunlu olan 20 Trendyol 1. Lig kulübü, 19 Trendyol Süper Lig kulübü ve A takımı BAL'da mücadele etmesine rağmen elit ligde yer alan Eskişehirspor ve Sultanbeyli Belediye ile birlikte toplam 65 kulübün katılımıyla 7 farklı grupta oynatılacak.
Konyaspor U14 takımı Gençlerbirliği, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Ankara Keçiörengücü, Amasyaspor Futbol Kulübü, Etimesgut Belediyespor, Mke Ankaragücü, Boluspor, Ahlatcı Çorum Fk ve Gmg Kastamonuspor takımları ile mücadele edecek. Yeşil-beyazlı ekip ilk maçını 6 ekim tarihinde deplasmanda Kastamonuspor’a karşı oynayacak.
Konyaspor U15 takımı da aynı rakiplerle mücadele edecek ve ilk haftada Kastamonuspor’a konuk olacak bu karşılaşmada 6 ekim tarihinde oynanacak.
U16 takımı ise Gençlerbirliği Ahlatcı Çorum Fk, Ankara Keçiörengücü,Mke Ankaragücü, Boluspor takımları ile karışalacak. Yeşil-beyazlı ekip ilk maçını 6 ekim tarihinde Ahlatçı Çorum FK ile deplasmanda oynayacak
SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.