Şekersporda sessizlik devam ediyor

Şekersporda sessizlik devam ediyor

2. Ligde sezonu 2. sırada tamamlayan ve Bank Asya 1. Liginin kapısından yine eli boş dönen Konya Torku Şekersporda sessiz bekleyiş devam ediyor

 

2. Lig’de sezonu 2. sırada tamamlayan ve Bank Asya 1. Ligi’nin kapısından yine eli boş dönen Konya Torku Şekerspor’da sessiz bekleyiş devam ediyor. Ligin bitmesi ile birlikte Konya’yı ve sevenlerini hayal kırıklığına uğratan yeşil-beyazlılar, zorlu sezonun ardından tatile çıktı. Yeni sezon çalışmalarına bir an önce başlanması beklenen Şekerspor’un bu sessizliği tüm camiada endişeli bir bekleyişe neden oluyor.

Sezon sonuna kadar Teknik Direktör Kadir Özcan ile anlaşan Şekerspor’un tecrübeli teknik adamla devam edep etmeyeceği konusunda her hangi bir kesinlik kazanmadı. Diğer taratan ise Özcan’ın geçtiğimiz günlerde yönetim kurulunu hedef alan açıklamaları dikkatlerden kaçmadı. Yönetim kurulunun ise bu konuda nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor. Yeşil-beyazlı yöneticilerin önümüzdeki günlerde bir araya gelerek radikal kararlar alması bekleniyor.

Ayrıca yeşil-beyazlı ekibin bir çok önemli futbolcusunun sözleşmelerinin sona ermesi Şekerspor taraftarlarını düşündüren bir başka konu. Konya Şekerspor’da 18 oyuncunun sözleşmeleri 31 Mayıs tarihinde sona eriyor. Yönetim kurulunun bu futbolcularla kısa süre içerisinde masaya oturması bekleniyor.  

Geride kalan sezonda başarılı grafiği ile dikkat çeken ve forma giymediği maçlarda yokluğu hissedilen Cafercan ile Şekerspor’un yollarının ayrılacağı transfer kulislerinde dolaşan haberlerden. Ayrıca Doğan’ın da Boluspor’a gideceği yönünde duyumlar alınıyor. Diğer oyuncularla ilgili olarak nasıl gelişmeler olacağı taraftarlar arasında merak konusu oldu. Bu arada yeşil beyazlıların önemli isimlerinden Onur Akbay da sözleşmeleri biten oyuncular arasında yer alıyor. Onur’un şu anda Bank Asya’da mücadele eden bir ekiple temas halinde olduğu gelen haberler arasında.

Teknik direktör Kadir Özcan’la birlikte halen sözleşmesi devam eden Sabri, Gökhan, Hasan, Burak, İshak, Oğuz, Ömer Ali, Sedat ve Yusuf dışında Konya Torku Şekerspor’da diğer oyuncuların sözleşmeleri sona erdi. Bu oyuncuların çoğunun başka takımlarla görüşme halinde olduğu, yeşil-beyazlı takımda kalmak isteyen bazı oyuncularla ise transfer ayında masaya oturulacağı öğrenildi.

Şekerspor, geride kalan sezonda iki grupta oynanan Spor Toto 2. Lig’in en golcü ikinci takımı oldu. Beyaz Grup’ta şampiyon olarak Bank Asya 1. Ligi’ne direk çıkma hakkı elde eden Göztepe, her iki grubunda en çok gol atan takımı oldu. İzmir ekibi sezon boyunca 70 kez fileleri havalandırdı ve kalesinde ise 27 gol gördü. + 43 averajla zirvenin sahibi oldu. Göztepe’den sonra ikinci ligin en golcü ikinci takımı ise Konya Şekerspor oldu.

Yeşil-beyazlılar 64 kez gol sevinci yaşarken, 36 kez de kalesinde gol gördü. Şekerspor + 28 averajla ligi ikinci sırada tamamladı. 2. Lig’de en çok golü atan 3. takım bugün Play-Off mücadelesi verecek olan Bandırma oldu. Rakip kalelere 59 gol atan Bandırma, kalesinde 28 gol gördü. Bandırma’nın averajı ise +31. Kırmızı grubu şampiyon olarak tamamlayan Elazığspor ise bu sıralamada 4. sırada yer aldı. 55 kez gol sevinci yaşayan Elazığ, kalesinde gördüğü 24 golle +31 averajla grubun şampiyonu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.