Şekersporda moraller yerinde

Şekersporda moraller yerinde

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve dört haftadır üst üste kazanan Konya Torku Şekersporda yüzler gülüyor.

Uzun bir deplasman trafiği sonrası Konya’ya altı puanla dönen yeşil-beyazlı ekip lider Elazığspor’un da art arda puan kaybetmesine seviniyor. 1461 Trabzon ile Konya’da oynayacağı maçın hazırlıklarına dün başlayan Konya Torku Şekerspor, teknik direktör Kadir Özcan gözetiminde Meram’da kros çalışması yaptı.
Yeşil-beyazlı takımda 2 maç ceza alan Kamil ile sakatlığı süren Bahadır dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Bu iki oyuncu 1461 Trabzon maçında forma giyemeyecek. Temsilcimiz 2010-2011 sezonun ilk yenilgisini bu hafta oynayacağı rakibi 1461 Trabzonspor’dan almıştı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın rövanşını evinde kazanmanın planlarını yapıyor. Konya Torku Şekerspor ayrıca liderlik adına yakaladığı bu fırsatı kaçırmamak için bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.
Elazığspor ile puan farkını 2’ye indiren temsilcimiz bu puan farkını korumanın planlarını yapıyor. Elazığspor’un bundan sonra kaybedeceği puan yada puanlar Torku Şekerspor’un da kazanması halinde liderlik koltuğuna kurulması demek olacak. Küme düşme hattında bulunan 1461 Trabzonspor ise Şekerspor karşısına mutlak galibiyet için çıkacak. Bordo-mavili ekip 24 puanla 15. sırada bulunuyor. İki ekibinin durumu nedeniyle oynanacak karşılaşma büyük çekişmeye sahne olacak.
Son haftalarda alınan galibiyetleri ve Elazığspor’un puanlar kaybetmesini değerlendiren Kulüp İkinci Başkanı Dede Ülker, deplasmanda alınan galibiyetlerin kendilerini çok mutlu ettiğini ve rakip Elazığspor’un ise üst üste puan kaybetmesinin mutluluğu 2 kat arttırdığını söyledi. Ülker  “Çok uzun ve yorucu, adeta rekor kırdığımız iki deplasman maçından altı puanla dönmek sevindirici. Bunun bir diğer sevindirici olan yanıysa, lider Elazığspor ile aramızdaki puan farkının ikiye inmesi. Bundan sonra çok daha dikkatli olmak zorundayız. Sanırım grubumuzdaki şampiyonluk düğümü Elazığspor ile oynayacağımız maç sonrası çözülecek.
Daha önce de Elazığ’ın puanlar kaybedeceğini söylemiştim. Sıkıntılı günler geçiriyorlar ama, bu bizi ilgilendirmez. Biz işimize bakacağız. Ligde süre kısalıyor ve her takım kendi hedefi doğrultusunda maçlara asılıyor. 1461 Trabzon da karşımıza aynı şekilde çıkacak. Hiçbir maç kolay değil, kolaya çevirmekse kendi elimizde. Dört haftalık performansı devam ettirip, Bank Asya 1. Lig’e çıkmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Konya Torku Şekerspor, inşallah bu sezon hedefine ulaşacak” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.