Şekerspor’da kupa mesaisi

Şekerspor’da kupa mesaisi

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor geçtiğimiz hafta sonu 2010-2011 sezonunun açılış maçında Adana Demirspor’a konuk olmuştu.

Adana Beş Ocak Stadyumunda oynanan maçta yeşil-beyazlı ekip rakibi ile golsüz berabere kaldı. Torku Şeker aldığı bu beraberlikle yeni sezona 1 puanla merhaba demiş oldu. Torku Şeker bugün ise Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme maçında Göztepe ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak.
Konya Torku Şekerspor’un Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, deplasmanda alınan bir puanla lige başladıklarını yarın(bugün) ise kupada zorlu bir maça çıkacaklarını ifade etti. Altıparmak “Lig karşılaşmasında Sıcak hava her iki takımı da etkiledi. Karşılaşmanın akşam saatlerinde oynanması bile sıcak havanın oyuncular üzerindeki etkisini azaltmadı. İki ekipte istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Bundan sonra galibiyetler alarak iddiamızı ortaya koyacağız. Bu maçta da galibiyeti kaçıran taraftık İkinci yarıda oyunun sertleşmesi oyuncularımızın sakatlanmalarına neden oldu. Yarın(ise) Ziraat Türkiye Kupasında önemli bir sınava çıkacağız. Eliminasyon sistemine göre oynanan karşılaşmada sahamızda İzmir’in güçlü ekibi Göztepe ile karşı karşıya geleceğiz. Hedefimiz öncelikli olarak gruplara kalmak. Daha sonra ise kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bu maç her iki takım içinde çok önemli. Ancak biz bu maçı kazanarak kupada da yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.
Kulüp Başkanı Yavuz Erence de ligin açılış maçında galibiyete yakın olarak görünen tarafın kendileri olduğunu kupada da ligdeki gibi iddialı olduklarını ifade etti. Erence, “ İyi bir ekibe sahibiz. Lige deplasmanda alınan bir puanla başladık. Yarın(bugün) ise kupada Göztepe ile karşılaşacağız. Ligdeki iddiamız burada da devam edecek. Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupasında neler yaptığımız herkes gördü. Bu defa da aynı heyecanla kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” dedi.
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2010-2011 sezonu, 1. Kademe maçları ile bugün başlıyor. Toplam 72 takımın kupa için mücadele edecek Toplam 36 takımın tek maç eleme usulü ile mücadele edeceği 1.Kademe maçları bugün yarın oynanacak 1.Kademede, 2009-2010 sezonunda Spor Toto 2.Lig ve Spor Toto 3. Lig Yükselme Grubu'nda yer alan tüm takımlar ile Spor Toto 2.Lig klasman gruplarını ilk 3 sırada bitiren ekipler ve Spor Toto 3.Lig klasman gruplarının liderleri yer alıyor.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.