Şekerspor’da hazırlıklar hemen başladı

Şekerspor’da hazırlıklar hemen başladı

Torku Şekerspor’da yoğun mesai devam ediyor. Şampiyonluk yolunda zorlu maçlardan geçen yeşil-beyazlı ekip 4-2 galip geldiği Türk Telekom maçını unuttu. Şekerspor deplasmanda oynayacağı Çanakkale Dardanel maçı hazırlıklarına başladı.

Üst üste kazandığı maçlarla Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruptaki beyliğini sürdüren yeşil-beyazlılar, Recep Konuk tesislerinde teknik direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde haftanın ilk idmanını yaptı. İlk yarıyı lider bitirmek istediklerinin bir kez daha altını çizen başarılı teknik direktör Mehmet Altıparmak, Türk Telekomspor maçında oyuncularının ortaya koyduğu futbolu ve aldıkları galibiyeti kutlayarak, “Türk Telekomspor önünde her zamanki gibi üstün bir futbol oynadık. Tüm oyuncularımı mücadeleleri ve aldıkları galibiyet nedeniyle kutluyorum. Sonuna kadar mücadeleyi bırakmadılar. Oyunun ilk yarısının son dakikasında yediğimiz gol, bir anda konsantre kaybına neden oldu. Toparlanmak kolay değildi ama, biz bunu başardık. İkinci yarı futbolcularım her zamanki gibi olağanüstü mücadele etti. Artık bu maçı unutmak durumundayız. Bizim hedefimiz daha önce de söylediğim gibi, ilk yarıda kalan maçalarımızı kazanarak devreyi lider tamamlamaktır. Yarın, alt sıralardan kurtulma mücadelesi yapan Çanakkale Dardanel ile deplasmanda zor bir oynayacağız. Bu maçı da kazanacağımıza inanıyorum. İnşallah sezon sonunda gülen taraf Konya Torku Şekerspor olacaktır. Bank Asya 1. Lig, artık hayal değil. Sezon başından beri bunu herkes gördü. Takımıma güveniyorum” şeklinde konuştu.
Dün Recep Konuk tesislerinde bir antrenman gerçekleştiren Konya Torku Şekerspor’da sarı kart cezası sona eren Muhammet Reis, kendisine görev verilmesi halinde forma giyebilecek. Zafer Biryol ve Bahadır’ın sakatlıkları sürerken, temsilcimizde başka bir eksik bulunmadığı belirtildi.
ELAZIĞ ŞEKER’İN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
Öte yandan Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi iki takım arasında devam ediyor. Takipçilerin erken havlu attığı şampiyonluk yarışı Torku Şekerspor ile Elazığspor arasında kafa kafaya sürerken 15. hafta sonunda da zirvede takılan olmadı. Elazığspor’un namağlup ünvanını koruduğu, Şekerspor’un da skorer kimliğini sürdürdüğü grupta zirvedeki bu iki takımı en yakından 10 puan geriden gelen Adanademirspor takip ediyor.
Torku Şekerspor’un sahasında Türk Telekomspor’u 4-2 mağlup ettiği haftada, takipçisi Elazığspor ise sahasında Sakaryaspor’u 2-0 ile geçerek yarışı amansız bir şekilde sürdürdü. İki takımında +19 averajı bulunurken, daha çok gol atmış olan Şekerspor gol averajıyla zirvede yer alıyor. Ligin en skorer takımı olan Yeşil-Beyazlılar 15 maçta rakip fileleri 34 kez havalandırdı. Maç başına 2.2 gol ortalamasıyla oynayan Torku Şekerspor, rakiplerine de göz dağı veriyor. Ligin 15. haftasında oynanan maçlar büyük çekişmeye sahne olurken, 9 maçın 4’ü beraberlikle sona erdi. Deplasmanda kazanan tek takım Balıkesirspor’u 2-0 mağlup eden Tarsus İdmanyurdu olurken, Şekerspor, Elazığspor, Eyüpspor ve Pendikspor sahalarında kazanan takımlar oldular. 2 maçın golsüz sona erdiği haftada en gollü maç 4-2 sona eren Şekerspor-Türk Telekom maçı oldu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.