Şekerspor’da galibiyet hesapları

Şekerspor’da galibiyet hesapları

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 7. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Balıkesirspor’u konuk edecek.

Vanspor beraberliği ile kaybettiği iki puana üzülen yeşil-beyazlılar, Pazar günü oynanacak olan zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Bugün yapacağı antrenmanla çalışmalarına son noktayı koyacak olan Şekerspor, yarın sabah kampa girecek. Yarın sabah saatlerinde yeniden bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar, yapacağı ter idmanının ardından Recep Konuk Spor Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Antrenmanlarını oldukça yoğun bir tempoda sürdüren yeşil-beyazlılarda, arka adalesinde çekme bulunan İshak Çakmak, geçtiğimiz gün yapılan idmanı düz koşu ile tamamladı. Dün tedavisine devam edilen genç futbolcu, öğleden sonra yapılan idmanda takımla birlikte çalıştı. başarılı sporcu Çakmak, Balıkesir maçında teknik heyetin görev vermesi halinde kadroda yerini alabilecek. Öte yandan her hangi bir eksiği bulunmayan yeşil-beyazlılarda, İshak Çakmak üç sarı kart sınırında devam ediyor. Çakmak, Pazar günü oynanacak olan Balıkesirspor maçında kart gördüğü takdirde deplasmanda oynanacak olan 1461 Trabzonspor maçında forma şansı bulamayacak.
Yeşil-beyazlılar oldukça büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen maçta üç puanı hanesine yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Zorlu hafta öncesinde Vanspor karşısında kaybedilen iki puanın telafisini yapmak isteyen temsilcimiz, 14 puanla Lig’in zirvesinde yer alıyor. Rakip kalelere 17 gol atan temsilcimiz, kalesinde ise sadece 3 gol gördü. 8 puanla Lig’in 10. sırasında yer alan Balıkesirspor ise, Şekerspor karşılaşmasını dönüm noktası olarak görüyor. Deplasmandan evine galibiyetle dönerek iyi bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapan Balıkesir’in attığı ve yediği gol sayısı ise 6.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Kırmızı Grup’un en iyi futbol oynayan takımı olduklarını söyledi. Oynadıkları karşılaşmalara iyi konsantre olduklarında neticeye rahat ulaşabildiklerini ifade eden Erence; “Balıkesir maçını kazanarak geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz iki puanın telafisini yapmak istiyoruz. İyi bir takımız ve bunu başaracak gücümüz var. Balıkesir takımı ise ligde değişik sonuçlar alabilen sürpriz takımlardan biri. Ayrıca Şekerspor maçına dönüm noktası olarak bakıyorlar ve Konya’ya galibiyet için gelecekler. Biz ise rakibimizin durumu ile ilgilenmiyor ve kaliteli futbolumuzu her zaman sahaya yansıtmak istiyoruz. Şekerspor olarak iyi futbolla netice alacağımıza inanıyoruz. Ayrıca teknik heyet ve futbolcularımıza bu konuda olan güvenimiz tam. Kendi saha ve seyircimizin önünde kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Taraftarlarımızın desteğini de u maçta görmek istiyoruz” dedi.
Başarılı teknik adam Mehmet Altıparmak ise Vanspor maçını unuttuklarını ve Balıkesir maçından mutlak üç puan almak için mücadele edeceklerini söyledi. Van maçında sayısız gol fırsatı yakaladıklarını ve bunları değerlendiremediklerinin atını çizen Altıparmak; “Hafta içi yaptığımız çalışmalarda futbolcularımızla bu maçı bir kez daha masaya yatırdık ve yapılan hataların tekrarlanmaması konusunda çalışmalar yaptık. Hafta sonu evimizde oynayacağımız Balıkesirspor maçını kazanarak yolumuza devam emek istiyoruz. Rakip, geçtiğimiz hafta bir yara aldı. Mutlaka bunu telafi etmek isteyecektir. Onların durumu bizi ilgilendirmiyor, sahaya galibiyet için çıkacak ve taraftarlarımızın da desteğiyle, Allah’ın izniyle maçtan üç puanla ayrılacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.