Şekerspor’a kan değişikliği yaradı

Şekerspor’a kan değişikliği yaradı

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden Konya Şekerspor son haftalarda yakaladığı çıkışla kendine geldi.

Sezon başından buyana istediğini bir türlü bulamayan yeşil-beyazlı ekip yaşadığı teknik direktör değişikliği ile toparlandı. Sezona İsmail Kartal ile başlayan Konya Şekerspor Kartal’ın hocalığı döneminde iki maç arka arkaya galip gelemezken yaşanan değişiklik sonrası yeşil beyazlı ekip önce kupada Adanaspor’u yenerek gruplara kaldı ardından ise ligde Turgutluspor’u yenerek üst sıralara doğru tırmanışa geçti.  Sezonun ilk haftasında rakibi ile berabere kalan Konya Şekerspor rövanşı kazanarak hem kötü gidişini sonlandırdı. Hem de ikinci yarının açılışını galibiyetle yapmış oldu. İsmail Kartal’ın her maç sonrası “Ekonomik nedenlerden dolayı istediğimi transferler yapılmadı” şeklinde yaptığı açıklamaların ne kadar gereksiz olduğu son iki haftadır oynanan oyunla taraftarlara ispatlandı. Adanaspor maçı ile birlikte takımın başına geçen yeni teknik adam Mehmet Altıparmak Şekerspor’a galibiyetle merhaba dedi. Daha sonra ise lig maçında Turgutluspor’a karşı 1-0 kazanan yeşil-beyazlı ekibe teknik adam değişikliğinin ne kadar olumlu yansıdığını ortaya koyar nitelikteydi. 

Şekerspor sezonun 12. maçında aldığı 3. galibiyet ile 2 sıra birden yükselerek 5. basamağa çıktı. Puanını 15’e yükselten yeşil-beyazlı ekip ikinci sıradaki Sarıyer ile arasındaki farkı 4’e  indirerek zirve yarışına ortak oldu.
 Konya Şekerspor’u çok daha güzel günlerin beklediğini ifade eden Kulüp Başkanı Yavuz Erence “ Kupaya iyi başladık ve gruplara kalarak büyük bir başarı gösterdik. Bundan sonrada elimizden geleni yapacağız. Adanaspor maçında bulduğumuzu moral ile Turgutlu maçında da iyi futbol oynadık ve kazanmasını bildik. Sahada oynanan oyun ve gösterilen mücadele bizi memnun ediyor. Bundan sonra daha da başarılı olacağımız düşünüyorum. Takımdaki hava değişti. Yeni gelen hocamız Mehmet Altıparmak ile birlikte iyi bir çıkış yakaladık. İnanıyorum ki bu çıkışımız sürecek ve Şekerspor layık olduğu yerlere gelecektir” diye konuştu.
TFF2. Lig 2. Grupta oynanan 12. hafta maçlarında şu sonuçlar alındı:
Konya Şekerspor  1-0  Turgutluspor , Akhisar Belediye Gençlik Ve Spor  4-0  Alanyaspor   Sarıyer  1-1  Denizli Belediyespor, İstanbulspor A.Ş.  3-1  Tepecikspor A.Ş.   Göztepe A.Ş.  0-1  Fethiyespor  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.