Şekerspor Van maçını unuttu

Şekerspor Van maçını unuttu

Süper Toto Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor’da, hafta sonu evinde oynayacağı Balıkesirspor lig maçı hazırlıkları sürüyor.

 Dün haftanın ikinci antrenmanını yapan yeşil-beyazlı ekip Belediye Vanspor karşısında kaçan  2 puanı unutmaya çalışıyor. Torku Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak oyuncularına bu beraberliği unutturarak Balıkesir maçına konsantre olmaları için büyük çaba harcıyor. 
Takımın başarılı teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Van Belediyespor maçını unuttuklarını ancak bir konunu kendisini üzdüğünü ifade etti. Altıparmak: “Belediye Vanspor maçında alınan beraberliği çoktan unuttuk. O maçla ilgili tek üzüldüğüm, sayısız gol fırsatı kaçırmamıza rağmen rakibin maçın hakkının beraberlik olduğunu iddia etmesiydi. Her neyse, bunlar önemli değil. Biz işimize bakıyoruz, hafta sonu evimizde oynayacağımız Balıkesirspor  maçını da kazanıp, işimize bakacağız. Rakip, geçtiğimiz hafta bir yara aldı. Mutlaka bunu telafi etmek isteyecektir. Onların durumu bizi ilgilendirmiyor, sahaya galibiyet için çıkacak ve taraftarlarımızın da desteğiyle, Allah’ın izniyle maçtan üç puanla ayrılacağız. Herhangi bir eksik oyuncumuzu bulunmuyor, bu da bizim için büyük avantaj” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.