Şekerspor topbaşı yapıyor

Şekerspor topbaşı yapıyor

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, grubun 17. haftasını maç yapmadan kapatacak.

Lig’in son haftasında karşı karşıya geleceği Alanyaspor maçının hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde başlayacak. Fethiyespor deplasmanından 0-0’lık sonuç ve 1 puanla dönen yeşil-beyazlılarda üç günlük izin bugün sona eriyor.

Akşam saatlerinde Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar yapacağı tek idmanla zorlu maçın hazırlıklarına başlayacak. Günde yapacağı tek idmanla çalışmalarına devam edecek olan Şekerspor, Alanya maçını kedi saha ve seyircisi önünde kaz anmanın hesaplarını yapıyor. Hafta sonunu maç yapmadan geçecek olan temsilcimiz, bu zaman diliminde boş durmayacak. Temsilcimizde yardımcı antrenörler ve alt yapı hocaları Play-Off’ta karşılaşacakları muhtemel rakipler ile transfer için takip edilen futbolcuları izlemeye devam edecek.
Öte yandan yeşil-beyazlılar, Fethiye deplasmanından evine kayıpsız döndü. Her hangi bir cezalısı bulunmayan temsilcimizde orta sahanın başarılı futbolcularından Cafercan’ın adalesinde hafif sertleşme tespit edildi. Tedavisine hemen başlanan tecrübeli futbolcunun önemli bir rahatsızlığının bulunmadığı belirtilirken, tedavisinin Alanya maçına kadar tamamlanacağı bildirildi.
Fethiye deplasmanında aldığı 0-0’lık beraberlikle puanını 57’ye çıkartan yeşil-beyazlılar, Eyüpspor ve Turgutluspor’un haftayı üç puanla kapatması ile aradaki puan farkının azalmasına engel olamadı. İstanbulspor’u deplasmanda 2-0 mağlup eden Eyüpspor, puanını 53’e çıkardı ve kalan iki hafta için umut buldu. Turgutlu ise Alanyaspor’u evinde 4-2 mağlup ederek puanını 51 yaptı ve umudu sürdürdü. Ligde kalma hesapları yapan Tepecikspor ve İstanbulspor, deplasmanda oynadıkları karşılaşmada mağlup olarak 38 puanda kaldılar.
2. Klasman Grubu’nda son iki haftaya girilirken ligin zirvesinde ve düşme hattında birbirinden zorlu maçlar oynanacak. Temsilcimiz Şekerspor’un 17. haftayı maç yapmadan geçeceği zorlu haftada lig ikincisi Eyüpspor, lig üçüncüsü Turgutluspor’u konuk edecek. Lig’de kalmanın hesaplarını yapan Tepecikspor ile İstanbulspor ise sezonun en önemli mücadelelerinden birine çıkacak. Lig’in 17. ve 18. haftasında oynanacak oylan maçların programı şöyle: 17. hafta: Sarıyer - Denizli Belediyespor Tepecikspor – İstanbulspor Eyüpspor – Turgutluspor Alanyaspor – Fethiyespor. 18. hafta: Konya Şekerspor - Alanyaspor
Fethiyespor – Eyüpspor Turgutluspor – Tepecikspor İstanbulspor – Sarıyer.
ALTIPARMAK 1 PUAN AVANTAJ SAĞLAYACAK
Konya Şekerspor’da, teknik direktör Mehmet Altıparmak, Fethiyespor’a karşı deplasmanda alınan 1 puanın play-off yolunda kendilerine önemli avantaj sağlayacağını belirtti. Altıparmak, yaptığı açıklamada, Fethiyespor ile son derece çekişmeli ve zorlu bir 90 dakika oynadıklarını söyledi. Her iki takımın da sahaya kazanmak için çıktığını anlatan Altıparmak, çok sayıda net fırsatı değerlendiremediklerini ve sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldıklarını ifade etti. Rakibe hemen hemen hiç pozisyon vermediklerini dile getiren Altıparmak, “Direkten dönen pozisyonumuz vardı. Ama maçın sonlarında açıkçası kaybetmemek ve son maça bütün her şeyi taşımak adına savunmaya çekildik. Kısacası istediğimizi alarak döndük. Deplasmandan aldığımız 1 puan play-off yolunda bize büyük avantaj sağlayacak” dedi. Altıparmak, bu haftayı dinlenerek geçireceklerini belirterek, son hafta konuk edecekleri Alanyaspor’u yenip, play-off maçlarına kalacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.