Şekerspor Tokatspor karşısında

Şekerspor Tokatspor karşısında

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Torku Konya Şekerspor, Lig’in 10. haftasında bugün Tokatspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

 Gaziosmanpaşa Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Lig’in zirvesini yakından ilgilendiren zorlu karşılaşmada Bursa Bölgesi ulusal hakemlerinden Sinan Cem İyihuylu görev yapacak. İyihuylu’nun yardımcılığını Oğuz Akar ve Zekeriya Özdemir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bilal Gönen.
Kayseri Erciyesspor’u Türkiye Kupası’ndan eleyerek gruplara kalmayı başaran Şekerspor’da moraller yerinde. Lig’de son iki haftada 5 puan kaybeden yeşil-beyazlılar, Tokat deplasmanından getireceği galibiyetle zirveyi bırakmamak ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmanın hesaplarını yapıyor.
Erciyes maçının ardından Sivas’a giden ve hazırlıklarını dün tamamlayarak Tokat’a gelen yeşil-beyazlılarda sakatlığı devam eden ve düz koşu yapan Bahadır dışında kafileye dahil edilmeyen müzmin sakat Zafer Biryol da Tokatspor maçında forma giyemeyecek. Milli takımdan yorgun dönerek takımla birlikte idmanlara çıkmaya başlayan Ömer Ali’nin ise, teknik direktör Altıparmak’ın uygun görmesi durumunda oynayabileceği belirtildi.
Zorlu karşılaşma öncesinde 18 puanla liderliğini sürdüren yeşil-beyazlılar, son iki haftada kaybettiği 5 puana üzülürken, kupada aldığı başarılı sonuçla Tokat maçına galibiyet hesapları ile çıkacak. Lig’in zirvesindeki yeri kaybetmek istemeyen temsilcimiz, kırmızı grubun en golcü takımı. Rakip kalelere 21 gol atan yeşil-beyazlılar, kalesinde ise sadece 8 gol gördü. temsilcimizin averajı ise artı 13. Lig’de 4. sırada yer alan Tokatspor’un ise 15 puanı bulunuyor. Geride kalan 9 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik 2’de yenilgi alan Tokat, 11 kez fileleri havalandırdı ve kalesinde ise 8 gol gördü.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ligde iki hafta üstü üste yaşadıkları puan kaybını Tokat maçında telafi edeceklerini söyledi. Türkiye Kupası’nda aldıkları güzel galibiyetin kendilerine moral olduğunu ifade eden Altıparmak; “Takımım eski havasına büründü ve şimdi Tokat maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Bunu başararak bir taraftan 5 puanın telafisini yapmak ve diğer taraftan da yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Bugün oynayacağımız Tokat maçını kazanacağımız konusunda benim futbolcularıma olan güvenim tam” diye konuştu. Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise Tokat maçını kazanarak Konya’ya dönmekten başka bir şey düşünmediklerini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum