Şekerspor Tepecike hazır

Şekerspor Tepecike hazır

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Klasman Grubunun ikinci devresinin ikinci maçında yarın İstanbul Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı Beşiktaş maçının ardından Konya’ya dönmeyen ve hazırlıklarını İstanbul’da Beşiktaş Ümraniye Tesisleri’nde sürdüren yeşil-beyazlılar karşılaşmanın hazırlıklarını bugün tamamlıyor. Grubun ikinci yarısına Eyüp yenilgisi ile başlayan yeşil-beyazlılar zorlu deplasmandan üç puanla dönerek moral bulmanın hesaplarını yapıyor.

Geçtiğimiz gün yaptığı teknik ve taktik ağırlıklı çalışmanın ardından dünde tek idman yaparak hazırlıklarını sürdüren Şekerspor, bugün yapacağı ter idmanının ardından Ümraniye Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Tepecik maçının ardından Konya’ya dönecek olan yeşil-beyazlılarda kart cezalısı kaleci ziya dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Öte yandan uzun süredir sakatlığı bulunan ve tedavisi tamamlanan Samet Gören, takımla birlikte çalışmalara başladı. İdman eksiği bulunan Gören bu açığını kapatmak için özel idmanlar yapıyor. Gören en kısa sürede takımdaki yerini alacak. 
Ayrıca yeşil-beyazlılar sezon başında transfer edilen Ahmet turan Solak ile yollarını ayırdı. Yeşil-beyazlı yönetim kurulu yaptığı açıklamada Solak’ın babasının uzun süredir rahatsızlığı bulunduğunu ve tedavi gördüğü İstanbul’da baba Solak’a kanser teşisi konulduğunu belirttiler. Solak’ın babasının tedavi gördüğü İstanbul’a gitmek istediğini belirterek kendilerinden ayrılmayı talep ettiğini belirten yöneticiler, teknik heyetin de olurunu aldıktan sonra bu karara vardıklarını kaydettiler.
Lige şampiyonluk hesapları ile başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor Eyüpspor karşısında aldığı şok yenilgi ile 29 puanda kaldı ve 4. sıraya geriledi. Alacağı galibiyetle yeniden iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak isteyen yeşil-beyazlıların rakibi Tepecik ise 22 puanla 6. sırada yer alıyor. Temsilcimiz Şekerspor’u Konya’da 1-0 mağlup etme başarısı gösteren ve 32 puanla ikinci sıraya yerleşen Eyüpspor ile 30 puanla 3. sırada bulunan Alanyaspor karşılaşması ise Şekerspor’u yakından ilgilendiriyor. İstanbul’da oynanacak olan zorlu karşılaşmanın neticesine göre grupta üst sıralar yeniden şekillenecek.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Tepecik maçının hazırlıklarını moralli bir şekilde tamamladıklarını söyledi. Geçtiğimiz hafta sonu Eyüp karşısında aldıkları yenilgiyi unuttuklarını ve tek hedeflerinin Tepecikspor’u mağlup ederek kaybettikleri üç puanın telafisini yapmak olduğunu ifade eden Altıparmak; “Yarın zorlu bir maça çıkacağız. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi ve evimize istediğimizi alarak döneceğimizi düşünüyorum. Eyüp maçında aldığımız yenilginin şokunu kısa sürüde üzerimizden attık ve bu maçtan gerekli dersleri çıkarttık. Tepecik’i yenerek yolumuza kayıpsız devam etmek ve evimize mutlu dönmek istiyoruz. Bunu başaracak güçte bir ekibiz ve istediğimiz almak için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtacağız. Benim bu konuda futbolcularıma olan güvenim tam” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.