Şekerspor Sarıyer’e bileniyor

Şekerspor Sarıyer’e bileniyor

TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 11. haftasında geçtiğimiz Çarşamba günü evinde ağırladığı Tepecik’i 1-0 mağlup etmenin keyfini yaşıyor.

Eyüpspor’un Alanya’ya 4-1 mağlup olması ile liderliğini pekiştiren yeşil-beyazlılar, zorlu maçın ardından ara vermeden 12. haftada oynayacağı Sarıyer karşılaşmasının çalışmalarına başladı.
Lig’in 11. haftasında Şekerspor aldığı galibiyetle puanını 49’a çıkartırken, Eyüpspor ise 46’da kaldı. Uzun haftalardır zirveyi paylaşan iki ekibin arasındaki puan farkı Eyüp’ün yenilgisi ile 3 oldu. Alanyaspor aldığı galibiyetle puanını 41’e çıkardı. Zirve takibinden kopmamak isteyen Turgutlu ise Denizli Belediyespor’u evinde 1-0 yendi ve 45 puanla 3. sıradan takibini sürdürdü.
Ligin 11. haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar ve 12. hafta maçları ise şöyle: Turgutluspor 1-0 Denizli Belediyespor Alanyaspor 4-1 Eyüpspor Konya Şekerspor 1-0 Tepecikspor Fethiyespor 3-1 Sarıyer 12. hafta maçları: İstanbulspor –Turgutluspor Denizli Belediyespor- Fethiyespor Sarıyer-Konya Şekerspor Tepecikspor-Alanyaspor.
Sarıyer maçının hazırlıklarına moralli başlayan Şekerspor’da her hangi bir eksik bulunmuyor. Haftalardır centilmence mücadele eden temsilcimizde birçok futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda Cafercan Aksu, Kadir Demirel, Muhammet Reis, Murat Gürbüz Erol, Serkan Silan ve Turgay Koyuncu sarı kart sınırında olan isimler. Futbolcular Sarıyer maçında kart gördükleri takdirde 12. haftada oynanacak Denizli Belediyespor maçında forma şansı bulamayacak.
ALTIPARMAK: İYİ BİR AVANTAJ YAKALADIK
Konya Şekerspor’da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Ligin sonuna yaklaştıkça oynanan her maçan daha da zorlaştığını belirtirken “Buraya gelen takımlar 1 puan için geliyor. Kapalı oynuyorlar ve oyun sistemleri tamamen 1 puan göre şekillendiriyorlar. Ligin bitimine doğru maçları kazanmak zorlaşıyor. Tepecikspor’u mağlup ettiğimiz için mutluyum ” dedi.
Tepecik maçında ilk yarı istedikleri futbolu sergileyemediklerini söyleyen Altıparmak “Fakat 2. yarı iyi oynadık. Farklı kazanabileceğimiz maçı 1-0 kazandık. Önemli olan maçı istemekti. Son haftaların stresi böyledir farklı alacağınız maçı 1-0 alırsınız. Kalan 6-7 haftada tüm maçlar 1-0 olsun bizim olsun. Rakiplerimizde bu hafta kaybetti ve büyük avantaj yakaladık mutluyuz. Şunu da belirtmek isterim hakem çok kötüydü. Birçok pozisyonda aleyhimize karar verdi. Fakat biz yine 3 puanı isteyerek maçı kazandık” diye konuştu.
Şekerspor’un başarılı savunma oyuncusu Bahadır Sekizkardeş ise Eyüpspor’un puan kaybetmesiyle zirvede bir nebze olsun rahatladıklarını söylerken “Eyüpspor’un şu an 3 puan önündeyiz. Artık her maç bizim için bir final. Tepecikspor maçında iyi mücadele ettik. Önemli olan 3 puandı bizde o 3 puanı aldık. Farklı kazanabilirdik fakat olmadı. Bundan sonra maçlarımızı kazanarak zirvede rahatlayıp sezon sonu da şampiyon olacağız. Tepecikspor maçındaki galibiyet için herkesi tebrik ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.