Şekerspor rövanşı da istiyor

Şekerspor rövanşı da istiyor

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 14. haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Dün yaptığı tek idmanın ardından hava yolu ile İstanbul’a giderek Gren Park Otel’de kampa giren yeşil-beyazlıların tek hedefi zorlu deplasmandan evine ü puanla dönerek zirvedeki yoluna kayıpsız devam etmek.

Lig’de kalmanın hesaplarını yapan ve geçtiğimiz hafta Fethiyespor’a mağlup olan İstanbulspor ile temsilcimizin Konya’da ki randevusundan Şekerspor 1-0 galip ayrılmıştı. Temsilcimiz zorlu deplasmandan rövanşı da kazanarak ligin zirvesinde rahat bir nefes daha almak itiyor.
Geçtiğimiz hafta sonu Denizli Belediyespor’u kendi saha ve seyircisi önünde mağlup eden yeşil-beyazlılar, puanını 52’ye çıkarttı ve en yakın takipçisi Eyüpspor ile arasındaki puan farkını 5 yaptı. Ortaya koyduğu futbolla göz dolduran ve 6-2’lik bir galibiyetin altına imzasını atan Şekerspor, farklı galibiyet ile gol sayısını 54’e yükseltti ve averajını ise + 25 yaptı.
Öte yandan hazırlıklarını moralli bir şekilde tamamlayan temsilcimize her hangi bir eksik bulunmuyor. Denizli maçında cezasını tamamlayan Muhammet Reis, İstanbulspor maçında forma şansı bulabilecek. Ayrıca yeşil-beyazlılarda, Onur Akbay, Cafercan Aksu, Kadir Demirel, Murat Gürbüz Erol, Serkan Silan ve Turgay Koyuncu sarı kart sınırında olan isimler. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Gökhan Caba kadro dışı bırakıldı. Geçtiğimiz gün bir araya gelen yönetim kurulu, teknik heyetin disiplinsiz davranışları konusunda Caba ile ilgili rapor vermesi ile birlikte bu futbolcunun kadro dışı kaldığını açıkladı.
Ayrıca temsilcimiz Şekerspor’un yarın İstanbul’da oynayacağı maçla birlikte ligin 14. haftası zorlu mücadelelere sahne olacak. Temsilcimizi 5 puan geriden takip eden Eyüpspor, son haftaların flaş takımı Sarıyer ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Lig 3.’sü Turgutluspor, kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyespor’u ağırlayacak. Yaşadığı düşüşle zirveden kopan Alanyaspor ise lig sonuncusu Denizli Belediyespor’a konuk olacak. Tepecik ise haftayı maç yapmadan kapatacak.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, rehavete kapılmadan İstanbul deplasmanından alınlarının akı ile dönmek istediklerini söyledi. Denizli karşısında aldıkları farklı galibiyetin, İstanbul önünde alacakları üç puanla daha anlamlı olacağının altını çizen Altıparmak; “Zirve yarışında önemli bir avantaj yakaladık. İstanbulspor önünde alacağımız üç puanla bu avantajımızı iyi değerlendirmek istiyoruz. Lig’in kalan haftaları hiçbir takım için kolay olmayacak. Önümüzde final niteliğinde çok zorlu bir 5 hafta var. Bu zorlu periyodun ilk adımını İstanbulspor galibiyeti ile atmak istiyoruz. Rakibimiz İstanbul, ligde kalmanın mücadelesini veriyor. Biz ise lig sonuna kadar zirvede kalmanın hesaplarını yapıyoruz. Bu açıdan bakıldığında her iki ekip içinde zorlu bir karşılaşma olacak. Ancak biz hazırlıklarımızı büyük bir ciddiyetle tamamladık. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Kazanarak evimize dönmek için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtacağız. İyi bir takımız ve bunu başaracak gücümüz var” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.