Şekerspor rövanşı almak istiyor

Şekerspor rövanşı almak istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 25. haftasında önümüzdeki Çarşamba günü 1461 Trabzonu ağırlayacak

Dört haftadır üst üste üç puanı hanesine yazdıran yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz gün yaptığı kros çalışması ile hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlılar dünü de çift idmanla kapattı. Temsilcimiz bugün tesislerinde yapacağı çalışma ile hazırlıklarına devam edecek.
Şekerspor, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk yenilgisini 1461 Trabzon karşısında 3-0’lık skorla almıştı. Yeşil-beyazlılar önümüzdeki hafta içinde oynayacağı zorlu karşılaşmayı kazanarak bir taraftan dört maçlık seriyi beşe çıkarmak, diğer taraftan da Trabzon karşısında rövanşı almak istiyor. Şekerspor ayrıca Elazığspor’un üst üste kaybettiği puanlarla aradaki puan farkını ikiye düşürmenin morali ile hazırlıklarına hırslı bir şekilde devam ediyor.
Konya Şekerspor’da 2 maç ceza alan Kamil ile sakatlığı süren Bahadır dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Bu iki oyuncu 1461 Trabzon maçında forma giyemeyecek. Elazığspor ile puan farkını 2’ye indiren temsilcimiz bu puan farkını korumanın planlarını yapıyor. Elazığspor’un bundan sonra kaybedeceği puan yada puanlar Torku Şekerspor’un da kazanması halinde liderlik koltuğuna kurulması demek olacak. Küme düşme hattında bulunan 1461 Trabzonspor ise Şekerspor karşısına mutlak galibiyet için çıkacak. Trabzon temsilcisi 24 puanla 15. sırada bulunuyor. İki ekibinin durumu nedeniyle oynanacak karşılaşmanın büyük çekişmeye sahne olması bekleniyor.
Son haftalarda alınan galibiyetleri ve Elazığspor’un puanlar kaybetmesini değerlendiren Kulüp Başkanı Yavuz Erence, içerde ve dışarda alınan galibiyetlerin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Elazığspor’un ise üst üste puan kaybetmesinin mutluluğu 2 kat arttırdığını ifade eden Erence; “Çok uzun ve yorucu, adeta rekor kırdığımız iki deplasman maçından altı puanla dönmek büyük mutluluk. Bu durumun başka bir sevindirici tarafı ise lider Elazığspor ile aramızdaki puan farkının ikiye inmesi. Bundan sonra çok daha dikkatli olmak zorundayız. Grubumuzdaki şampiyonluk düğümünün Elazığspor ile oynayacağımız maç sonrası çözüleceğini düşünüyorum. Ligde süre giderek kısalıyor ve her takım kendi hedefi doğrultusunda maçlara çıkıyor. 1461 Trabzon da karşımıza aynı şekilde çıkacak. Hiçbir maç kolay değil, kolaya çevirmekse kendi elimizde. Dört haftalık performansı devam ettirip, Bank Asya 1. Lig’e çıkmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Konya Şekerspor’un tecrübeli teknik adam Kadir Özcan ise, takımın alınan galibiyetlerle birlikte ortaya koyduğu performanstan çok memnun olduğunu söyledi. birbirine kenetlenmiş ve başarıya inanmış bir ekip olduklarını kaydeden Özcan; “Çok iyi çalışıyor ve hedefimize ulaşmak için her maça ayrı ayrı önem veriyoruz. Ligin sonu yaklaştıkça maçların zorluk derecesi de giderek artıyor. Bunun bilinci ile hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Çarşamba günü oynayacağımız 1461 Trabzon maçı da bizim açımızdan çok önemli bir maç. Liderle aramızda iki puan fark kaldı ve dört haftalık iyi bir seri yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Kendi saha ve seyircimizin önünde istediğimiz galibiyeti alacağımıza inanıyoruz” iye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.