Şekerspor, Pendik’le karşılaşıyor

Şekerspor, Pendik’le karşılaşıyor

Klasman grubu maçlarına Antalyada kamp yaparak hazırlanan Şekersporda, yoğun antrenmanlarla birlikte özel maç serisi de devam ediyor.

Kadrosunu, klasman grubu maçları öncesi 8 futbolcuyla güçlendiren yeşil-beyazlılar da forvet ve orta sahaya yapılması planlanan iki transferle ilgili görüşmeler de devam ediyor. Şekerspor’da, transfere çalışmaları bu hafta sonuna kadar bitirilecek. Yöneticiler, transfer konusunda isim vermekten kaçındılar.
Antalya kampında günde çift antrenman yapan yeşil-beyazlılar, özel maç serisini bugün TFF 2. lig 1. klasman grubu takımlarından Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Topkapı Palas otelin sahasında yapılacak maç saat 14.00’de başlayacak. Şekerspor, bu karşılaşmaya muhtemelen lige sürülecek ideal 11’e yakın bir kadro ile çıkacak.  Şekerspor teknik direktörü İsmail Kartal, kampta çalışmaların çok iyi geçtiğini, özele maçların sonuçlarının ölçü olmayacağını belirtti ve “siz bizi klasman grubunda görün. Grup birinciliği hedefiyle yola çıkacağız ve bunu da gerçekleştireceğiz” dedi. 
Şekerspor, Antalya kampında yaptığı üç özel maçta 2 yenilgi ve bir galibiyet aldı.. İlk karşılaşmada Kocaeli Körfez Belediyespor’a 1-0 yenilen yeşil-beyazlılar, ikinci maçta ise Beylerbeyi’ni tecrübeli futbolcusu Faruk’un attığı golle 1-0 yendi. Şekerspor, normal süresi 1-1 biten  3. maçta ise penaltı atışları sonucu Bank Asya 1. lig takımlarından Karabükspor’a 4-3 mağlup oldu. Şekerspor’un Antalya kampı hafta sonunda sona erecek. Bilindiği gibi klasman grubu maçları 17 Ocak’ta başlayacak. Ancak, temsilcimiz ilk haftayı bay geçecek.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.