Şekerspor moral buldu

Şekerspor moral buldu

Ziraat Türkiye Kupasında Manisaspor’u yenerek Kocaile yenilgisini unutan ve moral depolayan Konya Torku Şekerspor Sakarya deplasmanı için bugün yola çıkacak

Ziraat Türkiye Kupası B grubu ilk maçında Süper Lig temsilcisi Manisaspor’u müthiş bir oyunla devirip büyük moral bulan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Konya Torku Şekerspor hem moral depoladı hem de 100 bin doları cebine koydu. Geçtiğimiz hafta sonu ligde ummadığı bir yenilgi alan yeşil-beyazlı ekip kupa maçında süper lig temsilcisi Manisaspor’u yenerek bu yenilgiyi telafi etti. Kupada gösterdiği performansla tüm gözleri üzerine çeken Şekerspor her konumda iddialı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Genç kadrosu ile her iki kulvarda da mücadele etmeye çalışan yeşil-beyazlı ekibin bu başarısı tüm futbol kamuoyu tarafından büyük takdirle karşılanıyor. Temsilcimizde artık rota Pazar günü deplasmanda oynanacak zorlu Sakarya maçına çevrildi. Torku Şekerspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı önemli Sakaryaspor maçı için, bu sabah Sakarya’ya gidecek. Burada Grand Otel’de konaklayacak olan temsilcimiz, dün Recep Konuk Tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı takımın başarılı teknik direktörü Mehmet Altıparmak, “Manisaspor maçını unuttuk. Bizim için daha önemli olduğunu düşündüğümüz Sakaryaspor maçına konsantre olmaya çalışıyoruz. Hiç ara vermeden hazırlıklarımıza başladık. Geçtiğimiz hafta sahamızda aldığımız Kocaelispor yenilgisini, Sakaryaspor maçında telafi etmek istiyoruz. O maç bir iş kazasıydı ve futbolda bunlar var. Önemli olan, oyuncularımızın bundan böyle daha dikkatli olmaları. Biz bu ligin en iyi takımıyız, bunu da lig ve kupa maçlarında gösterdik sanıyorum. Rakiplerimizden çekinmiyoruz, her takımı yenebilecek güçteyiz. Sadece dikkatimiz dağılmasın, yeter. Sakaryaspor’u yenip, işimize bakacağız. Koyduğumuz hedeften herhangi bir sapma kesinlikle söz konusu değildir” şeklinde görüş bildirdi.
Konya Torku Şekerspor’un yarın Sakarya’da son antrenmanını yapması beklenirken, temsilcimizde sakatlıkları süren ve ilk yarının sonuna kadar oynamaları zor görünen Bahadır ve Zafer Biryol dışında eksik bulunmuyor. Sakatlığı geçen Rıdvan ise, takımla birlikte çalışmalara başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.