Şekerspor, Kırıkkale yolcusu

Şekerspor, Kırıkkale yolcusu

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda mücadele eden temsilcimiz Şekerspor, ikinci yarının ilk haftasında karşılaşacağı Kırıkkale maçı için bu sabah 9:30da karayolu ile Kırıkkaleye hareket edecek.

Temsilcimiz burada Dem Otel’de konaklayacak, kafile başkanlığını Mehmet Çınar yapacak. Dün kondisyon ve ter idmanı yaparak çalışmalara nokta koyan yeşil-beyazlılarda cezalı Kenan Başkan ve Ferhat Yayla Kırıkkale’ye götürülmeyecek. Yarınki zorlu mücadele saat 13.30’da başlayacak.

Klasman grubunda önce Play-Off’u ardından Bank Asya’yı hedefleyen Şekerspor, Kırıkkale deplasmanında bir kaza yaşamak istemiyor. İlk yarının ilk maçında Kırıkkale’yi deplasmanda 1-0’lık skorla deviren yeşil-beyazlılar aynı başarıyı tekrar etmek istiyor. Oyuncularını zorlu maça galibiyet parolası ile motive eden Teknik Direktör İsmail Kartal’ın karşılaşmanın oynanacağı Fikret Karabudak Stadı’nın zemininden çekindiği belirtildi.
KARTAL: GALİBİYETTEN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUM
Önceki gün Recep Konuk Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında “Nihai hedefimiz Süper Lig ve Avrupa kupaları, bir gün Fenerbahçe’yi çalıştırmak istiyorum” gibi iddialı açıklamalar yapan İsmail Kartal, Kırıkkale karşılaşmasında tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi. Maçın oynanacağı zeminin kendisini tedirgin ettiğini kaydeden Kartal, “Ben büyük düşünen bir insanım. Oyuncularımda ve yönetimde başarı isteğini görerek ortaya bir hedef attık. Bu kulüp büyük başarılara layık ve bunu yapabilecek güçte. Onursal başkanımız Recep Konuk ile yaptığım görüşmede kendisinin büyük hedefleri olduğuna şahit oldum. Açıkçası bu takımın hedefi Süper Lig'e yükselmek ve Avrupa Kupaları'nda mücadele etmek. Bu hedefe ulaşma noktasında gerekli adımları atıyoruz. Kısa ve uzun vadeli planlamalarımız var. Bunun için ilk olarak bu sezon Bank Asya 1. Lig'e çıkmayı hedefliyoruz. Ama futbolda bazen istediğiniz her şey olmayabiliyor. Bu bir süreç işi. Eğer olursa bu yıl olmazsa gelecek yıl şampiyon olacağız. Bu sene şampiyonluk hedefimize ulaşamazsak, yaz döneminde daha rahat transfer yapabilme ve daha rahat çalışma ortamı bulacağız. Bu camia koyduğu hedeflere ulaşacak güçte. Tesislerimiz, sahamız, ışıklandırmamız hatta Süper Lig kulüplerinde bile olmayan güzellikle kondisyon salonumuz var. Geleceğin temelleri atılmış durumda. Süper Lig ve Avrupa hedeflerimiz kesinlikle hayal değil.Bu sezonki hedefimiz Bank Asya 1.Lig’e yükselmek. Bu doğrultuda Kırıkkale maçını kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Oyuncularımı galibiyete odakladım. Bu karşılaşmada puan kaybı düşünmüyorum” dedi.
ERENCE: GELECEK YILIN KADROSUNU KURDUK
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, ara transfer döneminde 9 oyuncuyu alarak gelecek yılın kadrosunu kurduklarını söyledi. Ara transferde aslında 2-3 oyuncu almak istediklerini ancak maliyeti düşük genç oyuncuların kendilerin cezbettiğini ifade eden Erence, “250'ye yakın profesyonel oyuncu kriz nedeniyle alacaklarını alamadığı için federasyona başvurup bonservisini eline aldı. Biz de düşük maliyetlere genç ve kaliteli oyuncular transfer etme imkanı bulduk. Gelecek yılı da düşünerek çoğu genç olmak üzere 9 oyuncu transferi
yaptık. Altyapımızı oluşturduk. Gelecek yıl hangi ligde olursa olsun ligi kaldıracak düzeye geldik. Sezonu iyi bir noktada tamamlayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
ÖMER ALİ KONUSUNDA YÖNETİM DÜŞÜNÜYOR
Şekerspor Bal takımında yıldızı parladıktan sonra A takımda forma giyen Ömer Ali konusunda Fenerbahçe kulübünün ısrarlı olduğu belirtildi. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın bu transferde topu yönetime attığı, yönetimin de düşünmek için Fenerbahçe kulübünden zaman istediği bildirildi. Şekerspor camiasında bir kısım yönetici Ömer Ali’nin gönderilerek kulübe para kazandırılmasını isterken, bir kesimin ise Bank Asya hedefi konusunda Ömer Ali’nin mutlaka takımda kalması gerektiğini savunuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.