Şekerspor Kayseri’ye gidiyor

Şekerspor Kayseri’ye gidiyor

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası maçında karşı karşıya geleceği Kayseri Erciyes maçının hazırlıklarını tamamladı.

 Dün yaptığı idmanla çalışmalarını tamamlayana yeşil-beyazlılar, bugün sabah karayolu ile Kayseri’ye gidecek. Futbol Şube Sorumlusu Necati Batı kafile başkanlığında yola çıkacak olan yeşil-beyazlılar, Kayseri City One Otel’de konaklayacak. Erciyes ile kupada vereceği zorlu sınavında andından Sivas’a gidecek olan Konya Şekerspor, Sivas 4 Eylül Otel’de kampa girerek, Tokatspor maçı hazırlıklarına Sivas’ta devam edecek.
Şekerspor’da Bursaspor’dan alınan ve transferin son günü kadroya dahil edilen Gökhan Vuran sakatlanarak sezonu kapatırken,  Zafer Biryol ise İstanbul’dan dönmedi. Tedavisi devam eden tecrübeli futbolcu Zafer Biryol, Kayseri’ye gidecek olan kafilede yer almadı. Ayrıca 19 Yaş Altı Milli Takım’da bulunan Ömer Ali ise Kayseri Erciyes maçında takımda yerini alamayacak. Sivas’ta yapılacak olan kampa katılması beklenen Ömer Ali, büyük ihtimalle Tokat maçında forma şansı bulabilecek.
Elazığ maçında sarı kart cezasını tamamlayan İshak Çakmak ve hafif sakatlığı bulunan Bahadır Sekizkardeş, teknik heyetin görev vermesi halinde Erciyes karşısında forma şansı bulabilecek.  Ayrıca yeşil-beyazlıların başarılı futbolcularından Süleyman Varlık sarı kart sınırında bulunuyor.  Ligde duraklama dönemine giren yeşil-beyazlı ekip kupada kazanarak yeniden moral kazanmak istiyor. Kayseri Erciyes’e rakip olana kadar bir çok güçlü rakibini zorlu maçlarla eleyen yeşil-beyazlı ekip bu maçı da kazanarak hem moral depolamak hem de geçtiğimiz sezondaki gibi gruplara kalmak istiyor
Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ligde olduğu gibi kupada da başarılı sonuçlar almak için mücadele ettiklerini söyledi. Geçtiğimiz sezon kupada başarılı bir grafik ortaya koyduklarını ve bu sezon bu başarının üzerine çıkmayı hedeflediklerini ifade eden Altıparmak; “Yaşanan puan kayıplarına rağmen, lig de liderliğimizi koruyoruz. Kupada da yolumuza devam edeceğiz. Kayseri Erciyesspor’la oynayacağımız kupa maçıyla birlikte tekrar çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Rakibin gücü önemli değil, çünkü biz de en az onlar kadar güçlüyüz. Geçtiğimiz sezon kupada elde ettiğimiz başarının daha üzerine çıkmak ve bir kez daha tüm Türkiye’ye adımızı duyurmak istiyoruz. Bir iki önemli eksiğimiz var ama onların yerine oynayacak oyuncularımız arkadaşlarını aratmayacaktır” dedi.
Son iki haftada yaşadıkları puan kayıplarını bir kenara bırakarak kupa maçında moral bulmayı hedeflediklerinin altını çizen Altıparmak; “Ayrıca ligin 10. haftasında Tokat deplasmanında şampiyonluk yolunda önemli sınavlardan birine daha çıkacağız. Bu maç öncesinde Bank Asya Ligi’nin kaliteli ekiplerinden Erciyes karşısında tur atlamak istiyoruz. Kaliteli bir ekibiz ve bunu başaracak gücümüz var. Her iki kulvarda da mücadele edecek yeterli bir kadroya sahibiz. Deplasmanda oynayacağımız Kayseri Erciyes ve Tokat maçlarını kazanarak Konya’ya moralli dönmek ve yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.