Şekerspor İstanbul seferinde

Şekerspor İstanbul seferinde

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 5. haftasında yarın Pendikspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Bank Asya 1. Lig takımlarından Altay’ı uzatmalarda 3-1 mağlup ederek saf dışı bırakan yeşil-beyazlılar, zorlu Pendik deplasmanından da galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Altay maçı sonrasında çalışmalarına ara vermeden başlayan Şekerspor, dün yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamladı.

Bugün sabah yeniden bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar, hava yolu ile İstanbul’a hareket edecek. Futbol Şube Sorumlusu Necati Batı Kafile Başkanlığı’nda Pendik’e gidecek olan temsilcimiz, Titanic Otel’de konaklayacak. Yapacağı ter idmanının ardından kampa girecek olan yeşil-beyazlılar, zorlu maç saatini beklemeye başlayacak. Yarın Pendik Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Saat 15.00’de başlayacak. Lig’de liderliğini devam ettiren ve Türkiye Kupası’nda da doludizgin yoluna devam eden yeşil-beyazlılar, Pendik deplasmanından alacağı galibiyetle zirvede yoluna devam etmek istiyor.

Kupa’da Altay galibiyeti ile kazandığı moralle çalışmalarını tamamlayan Şekerspor’da her eksik ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Oldukça çetin bir mücadeleye sahne olan Altay maçı sonrasında hafif sakatlıkları bulunan Süleyman ve Cafercan’da teknik adam Mehmet Altıparmak tarafından Pendik maçının kadrosuna dahil edildi. Tedavileri tamamlanan başarılı futbolcuların Pendik önünde forma giymeleri bekleniyor.

Konya Torku Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Lig ve Kupa’da başarılı sonuçlar aldıklarını ve takımın ortaya koyduğu performansın tüm camiayı sevindirdiğini söyledi. Futbolcuların her iki kulvarda da üst düzey mücadeleye devam ettiğinin altını çizen Erence; “Sporcular, terlerinin son damlasına kadar mücadelelerini sahaya yansıtıyor. Buda skora ve sonuca yansıyor. Ben buradan teknik heyet ve futbolcularımı başarılarından dolayı bir kez daha kutluyorum. Yönetim kurulu olarak kendilerine olan güvenimiz ve desteğimiz sonuna kadar devam edecek.

Her iki ligde de mücadele ediyor olmamız maç yoğunluğu nedeni ile bizim için bir dezavantaj. Ancak lig öncesinde tüm bunların hesabını yaparak geniş bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Yarın oynayacağımız Pendik maçına da galibiyet almak için çıkacağız. Teknik heyet ve sporcularımızın bunu başaracağına inanıyoruz. İstediğimiz sonu alarak tüm Konya’yı ve Şekerspor camiasını bir kez daha sevindirmek istiyoruz. İnşallah anlımızın akı ile Konya’ya döneriz” dile konuştu.

Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise, Altay karşısında aldıkları galibiyeti unuttuklarını ve Pendik maçına odaklandıklarını söyledi. Ayaklarının yere bastığını ifade eden Altıparmak; “Pendik maçını kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Bunun için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtacağız. Evimize 3 puanla dönerek zirve yolunda emin bir adım daha atmak istiyoruz. Bunu başaracak güçte bir ekibiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.