Şekerspor, İstanbul seferinde

Şekerspor, İstanbul seferinde

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubunda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, yarın İstanbul temsilcisi Alibeyköyspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Dün yaptığı tek idmanla çalışmalarına son noktayı koyan yeşil-beyazlılar, bugün sabah Yönetim Kurulu Üyesi ve Ulaşım Sorumlusu Selim Uysal’ın kafile başkanlığında İstanbul’a hareket edecek ve Green Park Otel’de yapacağı ter idmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Grupta Kırıkkale’yi 1-0 yendikten sonra Kırşehirspor ile berabere kalan yeşil-beyazlılar Alibeyköyspor maçına büyük önem veriyor. Ligin dibine demir atan İstanbul temsilcisi karşısında rehavete kapılmadan mücadele etmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, evine üç puanla dönmek istiyor. Kırşehir beraberliğinin telafisini yapmak isteyen Konya Şekerspor’da tendonlarında sakatlığı bulanan ve tedavisi devam eden orta saha oyuncusu muharrem dışında önemli bir eksik bulunmuyor.
Ayrıca devre arası oynadığı özel maçta ceza alan Kenan Başkan ve teknik adam İsmail Kartal’ın cezaları Kırşehir maçında sona erdi. Kenan ile birlikte cezası sona eren İsmail Kartal da Alibeyköyspor maçında takımının yanında olacak. Öte yandan Emre Köksal 24 kişilik kadroda yer alırken, Muhammet Reis ise Akçaabatsebatspor’a kiralık olarak gönderildi.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Alibeyköyspor deplasmanından arzu ettikleri skorla dönmek için mücadele edeceklerini söyledi. Rakiplerinin puan cetvelindeki durumunun kendilerini ilgilendirmediğini ifade eden Kartal; “Alacakları 1 puanla bile lige veda edeceklerini düşünüyorlar. Ligde çok zor durumdalar. Bizimle oynayacakları maçı kurtuluş maçı olarak görüyorlar. Biz sahaya çıktığımızda bizim için aleyhimize olan bu durumu, lehimize çevirmek ve İstanbul’dan puan ya da puanlarla dönmek için elimizden geleni yapacağız. Bu maç bizim gruptaki en zor maçlarımızdan biri. Rakibimiz kendi evinde puan almak için sonuna kadar mücadele edecek. Geçen hafta İstanbulspor, Alibeyköyspor’u zor geçti. Rakibin son sırada olması kimseyi kandırmasın. Karşımızda kazanmak için sahaya çıkacak bir rakip var. Çok dikkatli olup İstanbul’dan puan ya da puanlarla dönmeye çalışacağız. Biz iyi bir seri yakaladık. Alibeyköy maçında bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Tabii ki hedefimiz kesinlikle galibiyet ama böylesine zor bir deplasmandan 1 puanla dönmek de kötü değil diye düşünüyorum. Çünkü ligde her takım birbirini mağlup edebiliyor takımın şu anki performansı, oyuncularımızın durumu, ve onların istekli oluşu bizi günden güne Bank Asya hedefi için heyecanlandırıyor” diye konuştu.
Şekerspor Kulüp başkanı Yavuz Erence ise, mücadele ettikleri grupta takımların güç dengelerinin eşit olduğunu söyledi. Tüm takımların, tüm maçlarda puan kaybedebileceklerinin altını çizen Erence; “Geçtiğimiz hafta Kırşehir maçında olduğu gibi sürpriz puanlar kaybetmek istemiyoruz. Onun için rakibimizin ligdeki durumuna bakmadan ve rehavete kapılmadan çok iyi bir mücadele örneğini sahaya yansıtmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var ve ekip olarak iyi durumdayız. İstediğimiz futbolu sahaya yansıtmak ve arzu ettiğimiz skorla İstanbul’dan dönmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.