Şekerspor İstanbul seferinde

Şekerspor İstanbul seferinde

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 14. haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı tek idmanla tamamlayacak.

Dün teknik adam Mehmet Altıparmak nezaretinde yaptığı çift kale maçta zorlu maçın provasını yapan yeşil-beyazlılar, bugün öğleden sonra yapacağı tek idmanla çalışmalarını tamamlayacak.

Bugün akşam saatlerinde hava yolu ile Futbol Şube Sorumlusu Necati Batı Başkanlığı’nda İstanbul’a hareket edecek olan yeşil-beyazlılar, önce Sabiha Gökçen hava limanına inecek oradan Avrupa Yakası’na geçerek Gren Park Otel’de kampa girecek. Hazırlıklarını galibiyet parolası ile tamamlayan Şekerspor, evine galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.
Denizli galibiyeti ile puanını 52’ye çıkartan ve en yakın takipçisi Eyüpspor ile arasındaki puan farkını 5 yapan temsilcimiz, zorlu İstanbul deplasmanından galibiyetle dönerek zirve yarışına kaybetmeden devam etmek istiyor. Hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdüren temsilcimize her hangi bir eksik bulunmuyor. Denizli maçında cezasını tamamlayan Muhammet Reis, İstanbulspor maçında forma şansı bulabilecek. Ayrıca yeşil-beyazlılarda, Onur Akbay, Cafercan Aksu, Kadir Demirel, Murat Gürbüz Erol, Serkan Silan ve Turgay Koyuncu sarı kart sınırında olan isimler. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Gökhan Caba kadro dışı bırakıldı. Geçtiğimiz gün bir araya gelen yönetim kurulu, teknik heyetin disiplinsiz davranışları konusunda Caba ile ilgili rapor vermesi ile birlikte bu futbolcunun kadro dışı kaldığını açıkladı.
Şekerspor’un 6-2’lik galibiyetle aradaki puan farkını açtığı 13. haftada zorlu maçlar oynandı. Bir maç eksiği ile Şekerspor’u 3 puan geriden takip eden Eyüpspor Tepecikspor ile kendi evinde berabere kalarak zirve yarışında ağır bir yara aldı. Haftayı maç yapmadan geçen Turgutluspor 45 puanla 3. sıradaki yerini korurken, ligin orta sıralarında bu hafta fırtınalar esti. Haftaya 4. sırada giren Alanyaspor, kendi evinde Sarıyer’e 1-0 mağlup oldu ve 41 puanda kalarak 6. sıraya geriledi. Sarıyer ise aynı puan ve averajla 5. sıraya yükseldi. İstanbulspor’u kendi evinde 3-2 mağlup eden Fethiyespor ise puanını 42’ye çıkarttı ve 4. sıraya yerleşti.
Ayrıca temsilcimiz Şekerspor’un İstanbul’da oynayacağı maçla birlikte ligin 14. haftası zorlu mücadelelere sahne olacak. Temsilcimizi 5 puan geriden takip eden Eyüpspor, son haftaların flaş takımı Sarıyer ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Lig 3.’sü Turgutluspor, kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyespor’u ağırlayacak. Yaşadığı düşüşle zirveden kopan Alanyaspor ise lig sonuncusu Denizli Belediyespor’a konuk olacak. Tepecik ise haftayı maç yapmadan kapatacak.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, ligin 13. haftasında alınan sonuçlarla birlikte iyi bir avantaj yakaladıklarını söyledi. Zorlu İstanbul deplasmanında kazanarak bu avantajlarını iyi kullanmak istediklerini ifade eden Erence; “İstanbulspor 36 puanla ligde kalmanın hesaplarını yapıyor. Ancak biz zirvedeki yerimizde kalmak ve ligin sonunda hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bunun için rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz kazanarak Bank Asya hedefi  için emin bir adım daha atak istiyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.