Şekerspor İstanbul seferinde

Şekerspor İstanbul seferinde

TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 10. haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Eyüpspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Dünü tek idmanla kapatan yeşil-beyazlılar, bugün sabah Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya geldi. Yaptığı ter idmanın ardından Futbol Şube Sorumlusu Necati Batı kafile başkanlığında İstanbul’a hareket edecek olan yeşil-beyazlılar kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Yeşil-beyazlılarda zorlu Eyüpspor maçı öncesinde her hangi bir eksik bulunmuyor. Temsilcimizde sol arka adalesinde çekme bulunan Cafercan, ve bileğinde ödem oluşan Onur’un tedavileri devam ederken başarılı futbolcular antrenmanları düz koşularla tamamladı. Hafta içi tedavilerine aralıksız devam edilen ve Eyüp maçına kadar hazır duruma getirilmeye çalışılan futbolcular, büyük ihtimalle zorlu maçta forma şansı bulabilecek.
Şekerspor, Alanya maçında olduğu gibi Eyüp maçına da tam kadro çıkacak. Klasman grubunda 2. yarının ilk maçına çıkacak olan temsilcimizde birçok futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda Cafercan Aksu, Kadir Demirel, Muhammet Reis, Murat Gürbüz Erol, Serkan Silan ve Turgay Koyuncu sarı kart sınırında olan isimler. Futbolcular Eyüp maçında kart gördükleri takdirde 11. haftada oynanacak Tepecik maçında forma şansı bulamayacak.
9. haftada oynanan maçların ardından, ikinci yarının ilk haftasında oynanacak olan maçlar büyük önem kazandı. Lig’in 10. haftasında zirvede aynı puanda bulunan iki takım karşı karşıya gelecek. Lider Şekerspor ile en yakın takipçisi Eyüpspor’un zorlu haftada oynanacak olan maçı ise nefesleri kesecek nitelikte. Temsilcimiz Eyüp deplasmanında oynayacağı maçta, bir taraftan rövanşı almak, bir diğer taraftan da rakibi ile arayı açıp rahatlamak istiyor. Klasman grubunun ilk haftasında Konya’da oynanan maçı Eyüpspor 1-0 kazanmıştı.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Alanyaspor maçında tekrar kazandıkları liderlik ile Eyüp karşılaşmasının hazırlıklarını moralli bir şekilde tamamladıklarını söyledi. Liderliğe yükselmenin değil burada kalmanın ve ligi bu şekilde tamamlamanın önemli olduğunun altını çizen Altıparmak; “Hedefimiz olan Bank Asya Ligi’ne yükselmek için bu hafta sonu çok önemli bir adım atmak zorundayız. 45 puanla zirveye paylaştığımız Eyüpspor ile önemli bir maça çıkacağız. Yolumuza emin adımlarla ilerlemek için bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. Aynı zamanda evimizde oynadığımız maçın da rövanşını almış olacağız. Tek düşüncemiz evimize galibiyetle dönmek ve Konya’nın yüzünü güldürmek. Biz iyi bir takımız ve bunu başaracak gücümüz var” diye konuştu.
Banka Asya Ligi’ne çıkacaklarına inandıklarının altını çizen Altıparmak; “Konya Şekerspor bundan sonraki maçlarını kazanacak ve grubundan lider çıkacaktır. Kadroma güveniyorum. Futbolcularım çok becerili ve saygılı. Bitime 9 maç kaldı, birini bay geçeceğiz. Aslında puan cetvelinin altında kalan daha güçlü takımlar var ama umduklarını bulamadılar. Biz grubumuzdan rahat çıkarız” dedi. Banka Asya 1. ligine çıkma yolunda, diğer gruplardaki lider olacak takımları da değerlendiren Altıparmak, “Diğer gruptaki takımları da yakından takip ediyorum. Bizden güçlüsü yok. Talihsiz maçlar kaybetmeseydik açık ara ligi tamamlar Banka Asya ligi hazırlıklarına başlardık. Yönetimimize, futbolcularımıza, taraftarlarımıza ve camiamıza inanıyoruz ve bu inançla da Banka Asya 1. ligine çıkacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.