Şekerspor imza şova hazırlanıyor

Şekerspor imza şova hazırlanıyor

Yeni sezon için iyi bir kadro kurmayı hedefleyen Konya Torku Şekersporda transfer çalışmaları sürüyor.

Yeni sezon için iyi bir kadro kurmayı hedefleyen Konya Torku Şekerspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Güngören Belediyespor oyuncusu İlkay Margılıçlı ile önceki gün görüşen yeşil-beyazlı ekip bu oyuncu ile anlaşma sağladı. Transfer görüşmelerine devam eden Konya Torku Şekerspor’un anlaşmaya vardığı tüm oyunculara aynı törende imza attıracağı öğrenildi. 1. Kamp dönemi öncesinde törenin gerçekleştirilmesi bekleniyor. Şekerspor daha önce ise Eren Görür Çorumspor, Özgür Çelik ve Hüseyin İriç Beypazarıspor ile anlaşma sağlamıştı.

İLKAY MARGILIÇLI KİMDİR?

1979 Yalova doğumlu olan tecrübeli oyuncu Yalovaspor alt yapısında futbola başladı.  1992 yılında futbola başlayan İlkay 1999 yılında yine Yalavospor’da profesyonelliğe ilk imzasını attı. Daha sonra Balikıserspor’a transfer olan tecrübeli oyuncu burada 1 sezon oynadıktan sonra Kartalspor’a transfer oldu. İlkay Margılıçlı 3 sezon burada oynadıktan sonra tekrar Yalovaspor’a döndü Yalovaspor’dan sonra ise Anakara Demirspor ve Darıca Gençlerbirliği forması giyen 32 yaşındaki oyuncu 2007 yılında Güngören Belediyespor’a transfer oldu. Burada 3 sezon forma giyen İlkay geride kalan sezonda 29 maçta forma giydi. Tecrübeli oyuncu bu karşılaşmaların 4’ünde sarı kart gördü. Ön libero mevkiinde görev yapan İlkay 2010-2011 sezonunda rakip kalelere 1 gol gönderdi.

GÖRÜŞMELER YAPILIYOR

Konya Torku Şekerspor’un transfer listesinde bulunan oyuncular birer ikişer Konya’ya gelmeye devam ediyor.  Konya Torku Şekerspor’da listede ki 3 önemli isim ise bu gün Konya’ya gelecek. Yeşil beyazlıların transfer listesinde ki kaleci Akın Vardar, Gökhan Çakır’la da dün akşam saatlerinde görüşme yapıldı. İlkay ile anlaşma sağlayan Torku Şekerspor Olgay’ın transferinden vazgeçti.  2 oyuncunun mevkiside aynı olduğu için Olgay’dan vazgeçildi. Diğer oyuncular ile görüşmeler devam ediyor

SEDAT YEŞİLKAYA ŞANLIURFASPOR’A GİTTİ

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor, Konya Şekerspor'un orta saha oyuncusu Sedat Yeşilkaya'yı 2 yıllığına kadrosuna kattı. Futbola Vefaspor altyapısında başlayan Sedat Yeşilkaya burada dokuz sene oynadıktan sonra Galatasaray altyapısına transfer oldu. 2000 senesinde profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzalayan Sedat, A takıma yükseldi. Burada forma şansı bulamadı ve bir sezon sonra Yıldırım Bosnaspor'a transfer oldu. Daha sonra birçok Süper Lig ve 1. Lig ekiplerinde oynayan ve 2010-11 sezonunda Sivasspor'la anlaşmıştı. Sedat, geçtiğimiz sezonun devre arasında ise Konya Şekerspor ile anlaşmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.