Şekerspor, iddialı

Şekerspor, iddialı

İstanbulspor ile zirve iddiasını devam ettirebilmek için Pazar günü kritik bir karşılaşmaya çıkacak yeşil-beyazlılarda yönetim, teknik heyet ve oyuncular galibiyetten başka bir şey düşünmüyor

TFF 2. Lig 3.Klasman Grubu’nda tekrar liderlik koltuğuna oturmanın planlarını yapan temsilcimiz Şekerspor, Pazar günü 13:30’ta Recep Konuk Tesisleri’nde konuk edeceği İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Bu karşılaşmanın hazırlıklarına tek idmanla başlayan yeşil-beyazlılar bugün de hazırlıklara tek idmanla devam edecek. Etimesgut Şekerspor maçında dizine darbe alan Cem Baki ile sezon başından beri dizindeki sakatlığı süren Serkan Reçber’in İstanbulspor karşısında forma giyebilecekleri belirtildi.

Ligde kalan 9 haftada grup birinciliği şansını devam ettirmek isteyen temsilcimizde camia İstanbulspor galibiyetinden başka bir şey düşünmüyor. Oyuncuların zorlu karşılaşma öncesi oldukça neşeli olduğu, İstanbulspor’u mağlup ederek Etimesgut mağlubiyetini telafi edecekleri öğrenildi.
ERENCE: İSTANBUL’U YENECEĞİZ
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, İstanbulspor’u mağlup ederek zirve yarışından kopmayacaklarını söyledi. Zirvenin gerçek sahibinin kendileri olduğunu ileri süren Erence, Etimesgut Şekerspor maçının bir yol kazası olduğunu, bu mağlubiyeti Pazar günü telafi edeceklerini söyledi. Kalan 9 haftada final gibi mücadelelere çıkacaklarını vurgulayan Erence, şunları söyledi:
Bu karşılaşmalardan en az kayıpla ayrılmamız durumunda ipi göğüsleyen taraf biz oluruz. Etimesgut maçı her şey iyi giderken, istemediğimiz bir kayıp oldu. İyi bir takımız. Bu takımın bu kayıpları telafi edebilecek kapasitede. Şu an kesinlikle avantaj yitirmiş değiliz. Bir maçımız eksik, liderin 3 puan gerisindeyiz. Zeytinburnuspor ile oynayacağımız maç grupta her şeyi belirleyecek. Oyuncularımıza güveniyoruz. Ayağımıza kadar gelen grup birinciliği fırsatını kaçırmamak için çok dikkatli olup, kalan haftaları en az kayıpla atlatmak istiyoruz.
RECEP KONUK TESİSLERİ ŞEKER’E YARIYOR
Bu sezon Konya’da oynadığı maçlarda sadece 4 kez kazanan ve bu nedenle Yükselme grubunda mücadele etme şansını kaçıran temsilcimiz, Recep Konuk Tesisleri’nde oynadığı karşılaşmalarda ise bambaşka bir görüntü çiziyor. 1 Nolu Saha’da seyirci desteğinden yoksun bir şekilde boş tribünlere karşı mücadele etmek zorunda kalan yeşil-beyazlılar, az sayıda taraftarın doldurduğu tesislerde rakip takım ve hakem üzerinde baskı kurabiliyor. Evinde sıkıntılı galibiyetler almasına rağmen, bir an olsun oyundan düşmeyen temsilcimiz bunun son örneğini Telekomspor maçında yaşadı. 70.dakikaya kadar 0–0 giden karşılaşmada Şinasi’nin oyuna girmesi ve taraftarın desteğiyle Telekom neye uğradığını şaşırmış ve kalesinde iki gol görmüştü. Karşılaşma sonrası Şekerspor taraftarı Şinasi’yi bağrına basmıştı. Oysa, iki hafta önce 1 nolu sahada Zeytinburnuspor’un 3-1 kazandığı karşılaşmada Şinasi maç boyunca az sayıdaki taraftarın tepkisini çekmiş ve oyundan çıkarken protesto edilmişti. Aynı şekilde şimdilerde başarılı bir performans sergileyen Emre Köksal, kademe grubunun ikinci haftasında 1 nolu sahada Alibeyköyspor ile oynanan maçta seyircinin tepkisini çekmişti. Aynı Emre, Telekom maçında ise galibiyet golünün pasını vererek kalitesini kanıtlamıştı.
ŞEKER, SİFTAH YAPMAK İSTİYOR
Hafta sonu İstanbulspor ile zorlu bir doksana çıkacak yeşil-beyazlılar, İstanbulspor ile daha önce oynadığı iki karşılaşmada da galibiyet yüzü görmedi. Kademe grubunda ilk yarıda deplasmanda rakibiyle 0-0 berabere kalan temsilcimiz, evindeki karşılaşmada ise sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Bugüne kadar İstanbulspor’a gol bile atamayan yeşil-beyazlılar Pazar günü hem gol hem galibiyet siftahı yapmak istiyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.