Şekerspor Fethiye’ye bileniyor

Şekerspor Fethiye’ye bileniyor

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 7. haftasında hafta sonu kendi s aha ve seyircisi önünde Fethiyespor ile karşı karşıya gelecek.

Manisa’da Turgutlu önünde aldığı yenilgi ile moral kaybeden ancak liderliğini sürdüren yeşil-beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla başladı. Yeşil-beyazlılar kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı zorlu maçı kazanarak Turgutlu yenilgisinin telafisini yapmak ve iyi bir çıkışın başlangıcını yakalamak istiyor.

Dün yaptığı tek idmanla çalışmalarının startını veren yeşil-beyazlılarda teknik adam Mehmet Altıparmak, antrenman öncesinde futbolcuları ile bir araya gelerek Turgutlu maçında yapılan hataları masaya yatırdı. Hataların tekrarlanmaması konusunda uyarılarda bulunan Altıparmak, futbolcularına hedefleri olan Play-Off’a çıkabilmeleri için daha çok mücadele etmeleri gerektiğini kaydetti.
Bugünü de yapacağı tek idmanla kapatacak olan Şekerspor, yarın Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelerek çalışmalarına devam edecek. Öğleden sonra teknik adam Altıparmak nezaretinde çift kale maç yapacak olan temsilcimiz, Fethiye maçının teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını da gerçekleştirmiş olacak.
Çalışmalarını mutluk üç puan parolası ile sürdüren yeşil-beyazlılar, Turgutlu maçında sarı kart sınırında olan Gökhan Caba’nın kart görmesi ile önemli bir kayıp yaşadı. Caba, Fethiye maçında forma giyemeyecek. Caba’nın dışında önemli bir eksiği bulunmayan yeşil-beyazlılarda, Muhammet Reis, Serkan Silan, Turgay, Kadir, Cafercan ve Murat Gürbüz Erol sarı kart sınırında bulunuyor.
Öte yandan Turgutlu’ya mağlup olan yeşil-beyazlılar, 41 puanda kaldı ancak ligin 7. haftasına da averajla lider girdi. Denizli Belediyespor’u deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başaran Eyüpspor ise 41 puanla ikinci sırada yer aldı ancak, bir maç eksiği ile temsilcimiz karşısında avantajlı duruma geçti. Öte yandan ligin 6. haftasında gol yağmuru yaşandı. Dört maçta toplam 21 golün atıldığı haftada zirve mücadelesi veren takımlar farklı kazanmasını bildi. Lig’in 6. haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar ve 7. hafta programı ise şöyle. Denizli Belediyespor 1-3 Eyüpspor İstanbulspor 5-2 Alanyaspor Turgutluspor 4-2 Konya Şekerspor Sarıyer 4-0 Tepecikspor 2. Klasman Grubu 7. hafta maçları: Konya Şekerspor-Fethiyespor Alanyaspor-Turgutluspor Eyüpspor- İstanbulspor Tepecikspor- Denizli Belediyespor
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Turgutlu önünde kötü bir yenilgi aldıklarını ancak bu maçın geride kaldığını söyledi. İlerleyen haftalarda alınan yenilginin telafisini yine kendilerinin yapacağının altını çizen Altıparmak; “Daha çok çalışıp, daha çok mücadele edip, hatalarımızı telafi etmek ve hedefimize ulaşmak için ekip olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inanıyorum. Şu an bulunduğumuz yeri kaybetmemek ve daha iyi olmak için mücadele etmeliyiz. Camia olarak hedefe kilitlenip el birliği ile takımı hak ettiği lige taşımalıyız. Öncelikle önümüzde kazanmamız gereken bir Fethiye maçı var. Bu maçı taraftarlarımızla birlikte kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. iyi bir skorla alacağımız güzel bir galibiyet bize hem moral verecektir, hemde iyi bir çıkışın başlangıcı olacaktır. Bunu başarmak için elimizden gelen mücadele örneğin en iyisini sahaya yansıtacağız” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.