Şekerspor Fethiyespor’u ağırlıyor

Şekerspor Fethiyespor’u ağırlıyor

2. Lig Kırmızı Grupta zirvenin iki iddialı takımı temsilcimiz Şekerspor ile Fethiyespor’u karşı karşıya getirecek maç Atatürk Stadyumu’nda oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak.

SPOR Toto 2. Lig’i Kırmızı Grupta mücadele veren Torku Şekerspor sezonun 4. haftasında bugün sahasında Fethiyespor ile karşılaşacak. Sezona iyi bir başlangıç yapan, lig ve kupada başarılı maçlar çıkartan Yeşil-Beyazlılar, lider durumda bulunduğu grupta iyi performansını bugünkü maçta da sürdürmek ve fire vermemek istiyor. Sezona Adana deplasmanında Demirspor karşısında aldığı 1 puanla başlayan, son iki maçını ise farklı skorlarla kazanan ekibimizde bugünkü maçta da tek düşünce 3 puan.
ÜST SIRALARDAKİ YERİMİZİ SAĞLAMLAŞTIRMAK İSTİYORUZ
Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak Fethiye maçı öncesi düzenlediği basın toplantısı ile sezon başından buyana yaşananları değerlendirdi. Yaklaşık bir yıldır Torku Şekerspor ile birlikte olduğunu dile getiren başarılı teknik adam Şeker camiasının her alanda olduğu gibi futbolda da söz sahibi olması için var güçleri ile çalıştıklarını ifade etti. Altıparmak, “ Geçtiğimiz sezon yaşanan talihsizlikler nedeniyle hedefimize ulaşamadık. Ancak bazen futbol sahada oynanmıyor.  Yeni sezona çok iyi bir hazırlık kampı geçirerek başladık. Geçtiğimiz sezonki kadromuzu bozmamaya çalıştık. İskelet kadromuzu koruyarak takviyeler yaptık. İyi bir ekip oluşturduk. Ben futbolda uyum sorunu diye bir tabire karşıyım. Futbolcu her alanda her yerde futbolunu oynamalı. Dil problemi olabilir. Ancak hepimiz burada aynı dili konuşuyoruz. Bu nedenle bizim böyle bir problemimiz olmadı. İyi bir kamp dönemi geçirdik ve lige iyi başlamak istiyorduk. Lig 4-5 hafta sonra şekillenmeye başlar. Ancak biz ilk haftaları en kayıpla geçerek üst sıralardaki yerimizi almak istiyorduk. Adana Demirspor ile açılış maçımızı oynadık. Ancak o maç ile ilgili sizde bilirsiniz ki çok fazla konuşmadım. O sahada futbol oynamaya çalışan oyuncularımın mücadeleleri beni memnun etti. Diğer iki maçta ise galip gelerek iyi bir hava yakaladık. Bu havayı devam ettirmek istiyoruz. İlk 3 hafta sonunda üst sıralardaki yerimiz aldık. Fethiyespor maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Rakibimiz iyi bir ekip  onlarda ligin üst sıralarını isteyen takımlardan. Ekip olarak iyi oyunumuzu ve saha içi dayanışmamızı bu maçta da göstererek galip gelmek istiyoruz” diye konuştu.
Zafer Biryol ile ilgili de konuşan tecrübeli teknik adam golcü oyuncunun her yönüyle bu takıma katkı sağlayacağını ve hedefe gitme yönünde Torku Şekerspor’a tecrübesi ve yapacağı ağabeyliği ile yardımcı olacağını söyledi. 
Hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet altıparmak yönetiminde sürdüren ve dün yaptığı idmanla hazırlıklarını noktalayan Yeşil-Beyazlılar maç saatini kendi tesislerinde kampa girerek beklemeye başladı. Ekibimizde kart cezalısı bulunmazken, Pursaklar maçında arka adalesine darbe alan ve yapılan kontroller sonunda yırtık tespit edilen Süleyman dışında eksik futbolcuda yok. Golcü futbolcu Zafer Biryol’un da zorlu maçta ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.
Sahası bakımda olduğu için lig ve kupa maçlarını Atatürk Stadyumu’nda oynayan Yeşil-Beyazlılar bugünkü maçını da bu statta oynayacak. Yeşil-Beyazlılar hafta içi Altay ile oynayacağı kupa maçı için ise kendi sahasına dönecek. Kendisi gibi lige iyi bir başlangıç yapan ve 7 puan toplayan Fethiyespor ile bugün Atatürk Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak maçta kozlarını paylaşacak olan Şekerspor’da 3 puan planları yapılıyor. Karşılaşmaya Konyalı futbolseverlerinde ilgi göstermesi bekleniyor.
SPOR Toto 2. Lig Kırmızı grupta haftanın tüm karşılaşmaları bugün oynanacak. Program şöyle: 16.00: Balıkesir-Pursaklar (Hakan Akmısır), Ş.Urfaspor-Tarsus İY. (Özgür Bayır), Tokatspor-Ofspor (Yaşar Kemal Uğurlu), 1461 Trabzon-Eyüpspor (Ferhan Kestanlıoğlu), Torku Şekerspor-Fethiyespor (Serdar Bahçıvan), Pendikspor-Belediye Vanspor (Ozan Soykan), Sakaryaspor-Türk Telekomspor (Özgür Sepin). 20.30: Elazığspor-Adana Demir (Osman Yiğit Uzer), Kocaelispor-Dardanel (Ferdi Uludağ).
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.