Şekerspor deplasmanlarda kayıp

Şekerspor deplasmanlarda kayıp

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden Konya Şekerspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Alanya maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil-beyazlı ekibin Ziya dışında cezalı oyuncusu bulunmuyor. Cafer Can’ın dizinde, Onur ve Ahmet Turanın ise adalesinde sorun olduğu bu oyuncularının tedavilerinin devam ettiği ancak Alanya maçında forma giyebilecekleri belirtildi. Kupadaki başarısını lige de taşıyan yeşil-beyazlı ekip bu çıkışını devam ettirmek istiyor. Sezonun ikinci haftasında rakibine sahasında mağlup olan Konya Şekerspor deplasmanda bu maçın rövanşını almak istiyor.

ŞEKER’İN DEPLASMAN KARNESİ ZAYIF

Bu hafta sonu deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Konya Şekerspor’un dış saha karnesi zayıf. Rakibi karşısında kazanarak bu durumunu düzeltmek isteyen yeşil-beyazlılar bu maça galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Dış sahada oynadığı 5 maçta henüz galibiyeti bulunamayan Şekerspor’un 4 beraberliği 1 de yenilgisi var. yeşil-beyazlılar bu maçlarda sadece 4 puan topladı. Şekerspor oynadığı bu maçlarda rakip fileleri 5 kez havalandırırken kendi kalesinde ise 10 gol görmüş. Sezonu ilk maçında Turgutluspor ile karşılaşan Konya Şekerspor bu maçta rakibi ile 1-1 berabere kaldı. 2. deplasman maçında ise Denizli Belediyespor’a konuk olan yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmada da sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. 5. haftada Sarıyer ile oynadığı maçta rakibine tam 3 gol atan yeşil-beyazlı ekip kendi kalesinde de 3 gol gördü. Bu mücadelede 3-3 berabere tamamlandı.deplasmanda aldığı beraberlikleri sürdüren Konya Şekerspor sezonun 8. hafta maçında ise Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil beyazlı ekip dış sahada ki tek yenilgisini ise Tepecik Belediyespor karşısında aldı. Sezonun 10. hafta maçında rakibine 1-0 mağlup olan Şekerspor deplasmandaki ilk yenilgisini de almış oldu. Yeşil-beyazlı ekip grubunun dış saha puan sıralamasında 4 puanla 7. sırada yer alıyor.

Konya Şekerspor sahasında oynadığı maçlarda ise başarılı bir görüntü ortaya koyuyor. Evinde 6 maç oynayan yeşil beyazlı ekip bu karşılaşmaların 3’ünden galibiyetle 2’sinden beraberlikle ayrılırken tek maçta ise sahadan puansız ayrıldı. Şekerspor bu hafta sahasında ilk yenilgisini tattıran Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip bu zorlu mücadeleyi kazanarak hem rövanşı almak hem de deplasman karnesindeki kırıkları düzeltmek istiyor. Dış saha puan sıralamasında 7. basamakta bulunan Şekerspor iç saha puan sıralamasında ise aksine başarılı bir grafik çiziyor. Yeşil-beyazlı ev sahibi olarak çıktığı maçlarda rakip kalelere 9 gol atmış. Kendi kalesinde ise sadece 3 gol görmüş. İç saha sıralamasında 6 gol averajı bulunan Konya Şekerspor 3. basamakta yer alıyor.

TFF Profesyonel Disiplin Kurulu verilen cezaları açıkladı. Yapılan açıklamada Konya Şekerspor’un bin 500 YTL ceza aldığı belirtiliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.