Şekerspor, çıkışını sürdürecek

Şekerspor, çıkışını sürdürecek

Klasman grubunda ilk maçını Pazar günü Kırıkkalespor ile oynayacak olan temsilcimiz Şekersporda zorlu maçın hazırlıkları tam kadro ile sürüyor.

TFF 2.Lig 3.Grup’ta son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayan yeşil-beyazlılar, başarılı performansını Klasman grubunda da sürdürmek istiyor. Kırıkkalespor ile 25 Ocak Pazar günü saat 13:30’da karşılaşmayı kazanması halinde puanını 30’a çıkaracak yeşil-beyazlılar bir maç eksiğiyle lider Zeytinburnuspor’un 3 puan gerisinde olacak. Eğer Şekerspor, Kırıkkalespor deplasmanından 3 puanla döner, Zeytinburnu’da evinde puan kaybederse temsilcimizin gizli liderlik şansı da sürmüş olacak.

KARTAL: BİZİ ZOR BİR MAÇ BEKLİYOR
Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kırıkkalespor maçının zor geçeceğini belirterek, “Ancak biz zoru seven bir ekibiz. Ligin ikinci yarısında birçok zorlu maç bizi bekliyor. Kırıkkale maçı o zorlu maçların bir başlangıcı. Takımda moraller yerinde. Oyuncularımın performansından son derece memnunum. Takıma sonradan dahil olan transferler takıma alıştı, alışıyorlar. Oyuncularımla bir araya gelerek Kırıkkale maçının önemini onlara anlattım, rehavete kapılmamaları gerektiğini, zorlu bir karşılaşmanın bizleri beklediğini söyledim. Kırıkkale maçı bizim son haftalardaki çıkışımız sonrası çok önemli bir mücadele olacak. Bu maçı alarak yakaladığımız o çıkışın sürpriz olmadığını, gel-geç başarılar olmadığını göstermek zorundayız. Oyuncularım bu bilinçle bu karşılaşmaya hazırlandılar. Hepsi Şekerspor kulübünü hedeflerini biliyor ve buna göre çalışıyorlar umarım sezon sonunda hep birlikte mutlu sona ulaşırız” diye konuştu. 
UZUN VADEDE BİR ŞEYLER YAPMAK İÇİN BURADAYIM
Şekerspor’un başında ilk 5 maç galibiyet yüzü görmeyen ancak oyuncuları tanıdıktan ve onları zorlu karşılaşmalarda motive ettikten sonra seri galibiyetler alan tecrübeli çalıştırıcı, Şekerspor’da günü birlik başarılan peşinde olmadığını ve bu başarılarla kesinlikle övünmeyeceğini söyledi.
Süper Lig’e çıkardığı Sivasspor ile Şekerspor arasında benzerlikler bulunduğunu kaydeden Kartal şunları söyledi: Başarıyı istediğiniz ve bunun planlamasını yaptığınız takdirde bunun size uzak olmadığını düşünüyorum. Sivasspor ile anlaşmadan önce uzun vadede bir şeyler yapmak için burada olduğumu söyledim. Ardından camia olarak kenetlendik ve başarı geldi. Bunda oyuncularımın istemesinin yanı sıra yöneticilerin de istemesi ve bunu başarabileceğimizi bize hissettirmesi çok önemliydi. O nedenle Şekerspor’un da yolunun açık olduğunu düşünüyorum. Kulüple anlaşmaya varır varmaz uzun vadede bir şeyler yapmamız gerektiğini söyledim. Ardından seri galibiyetler aldık ve ara transferde geleceğin takımını oluşturmaya çalıştık. Bu yönde olumlu adımlar attık. Lig başlayınca başarılı sonuçlar alacağımızı düşünüyorum, oyuncularıma güveniyorum. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.