Şekerspor Çanakkale virajında

Şekerspor Çanakkale virajında

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadelede eden Konya Torku Şekerspor Lig’in 16. hafta maçında bugün deplasmanda Çanakkale Dardanelspor ile karşı karşıya gelecek.

Saat 13.30’da başlayacak mücadele Çanakkale 18 Mart Stadı’nda oynanacak. Ligin ilk yarısının sondan bir önceki maçına çıkacak olan yeşil-beyazlı ekip bu mücadeleyi kazanarak liderliğini devam ettirmek istiyor. Rakip Elazığspor ile aynı puana sahip olan Torku Şekerspor bu maça kazanarak rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Geçtiğimiz hafta sahasında Türk Telekomspor’u 4-2 yenen yeşil-beyazlı camiada moraller yerinde.
Konya Torku Şekerspor’da sarı kart cezası sona eren Muhammet Reis, kendisine görev verilmesi halinde forma giyebilecek. Zafer Biryol ve Bahadır’ın sakatlıkları sürerken, temsilcimizde başka bir eksik bulunmadığı belirtildi. Üst üste kazandığı maçlarla Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruptaki beyliğini sürdüren yeşil-beyazlıların başarılı teknik direktör Mehmet Altıparmak, Dardanel maçını da kazanarak ilk devrenin son haftasına avantajlı girmek istediklerini söyledi.  Altıparmak “Bizim hedefimiz daha önce de söylediğim gibi, ilk yarıda kalan maçalarımızı kazanarak devreyi lider tamamlamaktır. 16. hafta maçında alt sıralardan kurtulma mücadelesi yapan Çanakkale Dardanel ile deplasmanda zor bir maç oynayacağız. Bu maçı da kazanacağımıza inanıyorum. İnşallah sezon sonunda gülen taraf Konya Torku Şekerspor olacaktır. Bank Asya 1. Lig, artık hayal değil. Sezon başından beri bunu herkes gördü. Takımıma güveniyorum” diye konuştu
İçerde ve dışarıda galip gelmesini bilen Şekerspor’un birisi deplasman diğeri ise kendi sahasında olmak üzere iki yenilgi aldı. İlk yenilgisini deplasmanda 1461 Trabzonspor karşısında alan yeşil-beyazlı ekip sahasında ise Kocaelispor’a yenilerek ikinci yenilgisini aldı. Sahasında oynadığı 8 maçta 17 puan toplayan Şekerspor bu karşılaşmaların 5’ini kazanırken 2’sinde berabere kaldı.
Dış sahada oynadığı 7 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik 1 de yenilgi alan yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmalarda 16 puan topladı. Konya Torku Şekerspor rakip kalelere 13 gol atarken kendi filelerinde 7 gol gördü. Adana Demirspor deplasmanında aldığı beraberlikle lige başlayan yeşil-beyazlı ekip ikinci deplasman maçında Pursaklarspor’u 5-0’la geçti. Daha sonra İstanbul deplasmanına giden Torku Şekerspor Pendikspor’u 4-2’yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Yeşil-beyazlı ekip ligdeki ve deplasmandaki ilk yenilgisi ise 1461 Trabzonspor karşısında aldı. Torku Şekerspor daha sonra Tokat deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. En son deplasman maçını ise Tarsus İdmanyurdu ile oynayan temsilcimiz bu maçı da kazanmasını bildi.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 16. hafta maçları bugün oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre maçların programı şöyle: 13.30 Ofspor-Pendikspor (Of İlçe) 13.30 Tarsus İdmanyurdu-1461 Trabzon (Tarsus Burhanettin Kocamaz) 13.30 Belediye Vanspor-Kocaelispor (Van Atatürk) 13.30 Sakaryaspor-Tokatspor (Sakarya Atatürk)  13.30 Eyüpspor-Pursaklarspor (Eyüp) 13.30 Adana Demirspor-Fethiyespor (Adana 5 Ocak) 13.30 Dardanelspor-Konya Torku Şekerspor (Çanakkale 18 Mart) 13.30 Türk Telekomspor-Balıkesirspor (Türk Telekom) 13.30 Şanlıurfaspor-Elazığspor (Şanlıurfa GAP)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.