Şekerspor beraberliğe üzgün

Şekerspor beraberliğe üzgün

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 7. haftasında kedi saha ve seyircisi önünde aldığı Fethiye beraberliğine üzülüyor.

Haftaya lider giren yeşil-beyazlılar, zorlu maç öncesinde bir taraftan yerini korumanın, bir taraftan da moral bulmanın hesaplarını yaptı. Ancak karşılaşmada futbol olarak iyi bir performans ortaya koyamayan yeşil-beyazlılar, Fethiye önünde önemli bir iki puanı kaybetmiş oldu. Lig’in 8. haftasına maç yapmadan geçecek olan temsilcimizde teknik adam Altıparmak futbolcularına iki gün izin verdi.

Aldığı beraberlikle puanını 42’ye çıkartan Şekerspor, bu sonuçla ayağına kadar gelen fırsatı da geri tepmiş oldu. Yeşil-beyazlılar, kendisi gibi 41 puanda zirve mücadelesi veren Eyüpspor’un İstanbulspor karşısında aynı skorla iki puan kaybederek 42 puanda kalmasını iyi değerlendiremedi. Temsilcimiz aradaki farkı açma şansını iyi kullanamadı ve alınan sonuçlardan sonra averajla liderliğini korudu.
Ligde haftanın önemli maçlarından birinde Alanyaspor flaş bir skora imza attı. Lig’in 6. haftasında temsilcimiz Şekerspor’u 4-2 mağlup eden Turgutluspor ile Alanya’da karşı karşıya geldi. Zirve hesapları yapan Turgutlu’yu 4-1 gibi farklı bir skorla geçmeyi başaran Akdeniz ekibi, puanını 38’e çıkartarak yarışta bende varım dedi. Turgutlu ise aldığı sonuçla 39 puanda kaldı ve Şekerspor ile Eyüpspor’un puan kaybettiği haftada rakiplerini yakalama fırsatını iyi kullanamamış oldu.
Ligde kalma mücadelesi veren Tepecikspor ile Denizli Belediyespor’un İstanbul’da ki zorlu randevusundan ise 3-0’lık galibiyetle ayrılan taraf Tepecik oldu. Tepecik bu sonuçla umutlarını önümüzdeki haftalara taşıdı. TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda ligin 7. haftasında oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar ve 8.hafta maç programı ise şöyle: Konya Şekerspor 1-1 Fethiyespor Alanyaspor 4-1 Turgutluspor Eyüpspor 1-1 İstanbulspor Tepecikspor 3-0 Denizli Belediyespor 8. hafta maçları. Denizli Belediyespor–Sarıyer İstanbulspor-Tepecikspor Turgutluspor–Eyüpspor Fethiyespor-Alanyaspor.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Fethiye maçını kazanmak istediklerini ancak iyi bir futbol ortaya koyamadıklarını söyledi. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada aldıkları sonuçla birlikte moralde kaybettiklerini ifade eden Altıparmak; “Kendi saha ve seyircimiz önünde kazanarak moral bulmak istedik ancak başarılı olamadık. Maçın genelinde iyi mücadele ettik ancak bitirici vuruşlarda etkili olamadık. Rakibimiz ise neredeyse sadece bir kere geldi ve golü buldu. Kaybettiğimiz iki puan için çok üzgünüz. Bunun telafisini yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Önümüzdeki haftayı maç yapmadan kapatacağız. Lige verdiğimiz bu araya iyi değerlendirerek moral motivasyon açısından toparlanmak istiyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.