Şekerspor Alanya’ya bileniyor

Şekerspor Alanya’ya bileniyor

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

8. haftayı maç yapmadan kapatan yeşil-beyazlılar, kondisyon ağırlıklı çalışmalarla değerlendirdiği boş haftanın ardından normal çalışmalarına hafta başında başladı. Günde tek idman yapan Şekerspor, Alanya maçının teknik ve tektik ağırlıklı çalışmasını yarın yapacak. Teknik adam Mehmet Altıparmak nezaretinde Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar, yapacağı çift kale maçta Alanyaspor provasını gerçekleştirmiş olacak.

Temsilcimizde uzun süredir sakatlıkları bulunan Murat Gürbüz Erol ve Samet Maviş’in sahalara dönmesi mutluluğa neden oldu. Yeşil-beyazlılarda başarılı futbolcuların maç eksiği bulunuyor. Tecrübeli futbolcular lige verilen arada eksiklerini gidererek bir an önce eski günlerine dönmek istiyor.
Bir maç fazlası ile haftalardır zirvede bulunan temsilcimiz, Eyüpspor’un bir başka zirve adayı Turgutluspor’u deplasmanda 1-0 mağlup etmesi ile koltuğunu bırakmak zorunda kaldı. Klasman grubu maçlarına Şekerspor’u 1-0 yenerek iyi bir başlangıç yapan Eyüpspor, aldığı galibiyetle puanını 45’e çıkarttı ve zirveye oturdu.
42 puanda lige devam eden temsilcimiz Şekerspor ise Turgutlu’nun aldığı yenilgi ile 2. sırada kaldı. Zorlu haftada bir başka zirve adayı Alanyaspor ise deplasmanda Fethiyespor’a 4-0 mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar, ligin 9. haftasında Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelerek klasman grubunun ilk yarısını tamamlamış olacak. Temsilcimizin zirve için kıyasıya bir yarış içinde olduğu Eyüpspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyespor ile karşı karşıya gelecek.
Ayrıca Şekerspor, bu hafta sonu oynanacak olan Alanyaspor maçı ile başlayacak dört haftalık zorlu bir periyodun içerisine girecek. Alanya maçı ile 2. klasman grubunun ilk yarısını tamamlayacak olan temsilcimiz ligin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 mağlup olduğu Eyüpspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 11. haftada Tepecikspor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlılar 12. haftada Sarıyer deplasmanına gidecek. Temsilcimiz bu zorlu dört haftada 12 puan toplayarak hedefine emin adımlarla gitmenin hesaplarını yapıyor.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, maç yapmadan geçtikleri haftada iyi bir hazırlık dönemi geçirmek için elimizden geleni yaptık. Bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Alanyaspor açını kazanarak, kaybettikleri puanların telafisini yapmak istediklerini belirten Erence; “Rakibimiz Alanyaspor son haftalarda yakaladığı çıkışı Fethiye önünde sürdüremedi ve farklı mağlup oldu. Alanya yeniden bir çıkış arayışı içinde olacak.  Bizde zirvenin en büyük adaylarından biri olduğumuz ve son haftalarda kayıplar yaşadığımız için mutlaka kazanmanın hesaplarını yapıyoruz. Bu açıdan bakıldığında her iki ekip içinde oldukça zorlu bir karşılaşma olacak. Biz elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtarak gülen taraf olmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Biz yönetim kurulu olarak teknik heyetimiz ve futbolcularımıza güvenimiz tam” diye konuştu.
Lige verdikleri arayı iyi kullanmak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Teknik Direktör Mehmet Altıparmak; “Bir taraftan takımın eski mücadeleci futbolunu yeniden sergilemesi için kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptık. Rakiplerimizin maçlarını izleyerek onları iyi etüt etmeye çalıştık. Bizi çok kritik bir dört hafta bekliyor. Bu haftalarda, Alanya, Eyüp, Tepecik ve Sarıyer karşılaşmaları oynayacağız. Bu maçlardan kayıpsız geçerek 12 puan toplamayı hedefliyoruz. Toplayacağımız bu çok önemli puanlarla yarıştan kopup bir an önce Play-Off hesaplarını bitirmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.