Şekerspor Alanyaspor virajında

Şekerspor Alanyaspor virajında

TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, bugün ilk yarının son maçında deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor.

Alanya Milli Egemenlik Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma Saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Giresun bölgesi hakemlerinden Halil sayın yönetecek. Sayın’ın yardımcılığını Mahmut Koca ve Evren Çağlar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Serkan Çınar. 2. Klasman Grubu’nda ilk yarının son maçında Alanyaspor’u mağlup etmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar evine moralli dönmek ve ikinci yarıya iyi başlamak istiyor.

Çalışmalarını mutlak üç puan hesapları ile tamamlayan yeşil-beyazlılarda her hangi bir eksik bulunmuyor. Sakat yada cezalı futbolcusu bulunmayan temsilcimiz, uzun bir aradan sonra Alanya maçına tam kadro çıkabilecek. Ayrıca uzun süre sakatlığı bulunan Murat Gürbüz Erol ve Samet Maviş’in sahalara dönmesi teknik heyeti mutlu ederken, başarılı futbolcular lige verdikleri arada idman eksiklerini gidermek için çaba gösterdiler. Futbolcular teknik heyetin görev vermesi halinde Alanya maçında forma giyebilecek.
Klasman grubunda ilk yarının son maçına çıkacak olan temsilcimizde Eyüpspor maçı öncesinde sarı kart alarmı verildi. Yeşil-beyazlılarda Cafercan Aksu, Kadir Demirel, Muhammet Reis, Murat Gürbüz Erol, Serkan Silan ve Turgay Koyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Alanya maçı öncesinde sınırda bulunan 6 futbolcu teknik heyet tarafından kart görmemeleri konusunda uyarıldı. Futbolcular bu maçta kart gördükleri takdirde Eyüpspor ile oynanacak olan zorlu maçta forma şansı bulamayacak.
Öte Şekerspor, yarın oynanacak olan Alanyaspor maçı ile başlayacak dört haftalık zorlu bir periyodun içerisine girecek. Alanya maçı ile 2. klasman grubunun ilk yarısını tamamlayacak olan temsilcimiz ligin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 mağlup olduğu Eyüpspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 11. haftada Tepecikspor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlılar 12. haftada Sarıyer deplasmanına gidecek. Temsilcimiz bu zorlu dört haftada 12 puan toplayarak hedefine emin adımlarla gitmenin hesaplarını yapıyor.
Konya Şekerspor’un golcü futbolcusu Murat Gürbüzerol, takım olarak “final maçı” olarak gördükleri Alanyaspor ve Eyüpspor deplasmanlarından galibiyetle dönüp liderlik koltuğunu yeniden ele geçireceklerine dikkat çekerek, “Ligde kolay maç yok. Haftalar daraldıkça takımlar hedeflerine daha fazla tutunuyor. Bu da maçların daha zorlu geçmesine neden oluyor. Artık puan aslanın ağzında değil, midesinde. Konya Şekerspor olarak büyük hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşma adına da artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Tüm takım Alanyaspor maçına kenetlenmiş durumda. Hedefimiz bu zorlu deplasmandan galibiyetle dönmek arkasından da İstanbul’daki Eyüp maçını kazanarak zirveyi ele geçirmek. Bunu başaracak gücümüz var. Final maçlarına her yönüyle hazırız. Bay geçtiğimiz haftayı çok iyi değerlendirdik” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.