Şekerspor Alanya seferinde

Şekerspor Alanya seferinde

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarını bugün öğleden sonra yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

2. Klasman Grubu’nda ilk yarının son haftasında deplasmanda oynayacağı Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını mutlak üç puan hesapları ile yapan Şekerspor, dün zorlu karşılaşmanın teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını yaptı.

Bugün öğleden sonra yapacağı antrenmanla birlikte çalışmalarına son noktayı koyacak olan yeşil-beyazlılar, idman sonrası Alanya’ya hareket edecek. Futbol Şube Sorumlusu Necati Batı kafile başkanlığında yola çıkacak olan temsilcimiz Gold City Otel’de kampa girerek yapacağı ter idmanının ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

Hazırlıklarını mutlak üç puan hesapları ile tamamlayan yeşil-beyazlılarda her hangi bir eksik bulunmuyor. Sakat yada cezalı futbolcusu bulunmayan temsilcimiz, uzun bir aradan sonra Alanya maçına tam kadro çıkabilecek. Ayrıca uzun süre sakatlığı bulunan Murat Gürbüz Erol ve Samet Maviş’in sahalara dönmesi teknik heyeti mutlu ederken, başarılı futbolcular lige verdikleri arada idman eksiklerini gidermek için çaba gösterdiler. Futbolcular teknik heyetin görev vermesi halinde Alanya maçında forma giyebilecek.

Klasman grubunda ilk yarının son maçına çıkacak olan temsilcimizde Eyüpspor maçı öncesinde sarı kart alarmı verildi. Yeşil-beyazlılarda Cafercan Aksu, Kadir Demirel, Muhammet Reis, Murat Gürbüz Erol, Serkan Silan ve Turgay Koyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Alanya maçı öncesinde sınırda bulunan 6 futbolcu teknik heyet tarafından kart görmemeleri konusunda uyarıldı. Futbolcular bu maçta kart gördükleri takdirde Eyüpspor ile oynanacak olan zorlu maçta forma şansı bulamayacak.

Klasman grup maçları öncesinde 29 puan toplayarak lige başlayan Konya Şekerspor, geride kalan 7 haftada 13 puan topladı. Temsilcimiz 2 karşılaşmada mağlup olurken, bir maçta berabere kaldı ve bir maçta da hükmen galip sayıldı. Temsilcimiz bununla birlikte 4 galibiyet almış oldu. Şekerspor, aldığı 1-0’lık şok Eyüpspor yenilgisi ile ilk haftada moral kaybetti. Ardından Tepecikspor deplasmanına giden temsilcimiz evine 3-0’lık galibiyetle döndü ve Eyüp yenilgisinin telafisini yaptı. Evinde oynayacağı Sarıyer maçı öncesinde moral bulan temsilcimiz yine kendi evinde umduğunu bulamadı ve zorlu maçtan 2-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Ancak Sarıyer’in cezalı futbolcusunu bu maçta oynatması ve hükmen mağlup sayılması ile Şekerspor 3 puanın sahibi oldu ve liderliğe oturdu.

Ligin 4. haftasında Denizli Belediyespor deplasmanından 1-0’lık galibiyet ve 3 puanla dönen yeşil-beyazlılar, İstanbul maçı öncesinde seriyi sürdürmenin hesaplarını yaptı ve zorda olsa maçı 1-0 galip bitirerek 3 puanın sahibi oldu. İstanbul maçında galibiyete rağmen futbolu ile beğenilmeyen Şekerspor, ligin 6. haftasında Turgutluspor ile karşı karşıya geldi. Manisa deplasmanında öne geçmesine rağmen maçı 4-2 kaybeden Şekerspor evine hasarlı döndü ve kaybettiği moralle kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyespor maçına çıktı.

Ayrıca Şekerspor, bu hafta sonu oynanacak olan Alanyaspor maçı ile başlayacak dört haftalık zorlu bir periyodun içerisine girecek. Alanya maçı ile 2. klasman grubunun ilk yarısını tamamlayacak olan temsilcimiz ligin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 mağlup olduğu Eyüpspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 11. haftada Tepecikspor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlılar 12. haftada Sarıyer deplasmanına gidecek. Temsilcimiz bu zorlu dört haftada 12 puan toplayarak hedefine emin adımlarla gitmenin hesaplarını yapıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.