Şekerspor 97 kez sarardı

Şekerspor 97 kez sarardı

2. Lig Kırmızı Grubu 2 sırada tamamlayan Şekerspor, 2010-2011 futbol sezonunda 17si Türkiye Kupası olmak üzere toplam 97 sarı kart gördü. Gördüğü9 kartla rekoru elinde bulunduran isim ise Cafercan

Spor Toto 2. Ligde 2010-2011 sezonunda Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor ligde toplam 80 sarı kart gördü. En fazla kart gören oyuncu ise 9 sarı kart gören Cafercan Aksu oldu. Başarılı performansı ile dikkat çeken Cafercan takımda en fazla sarı kart gören oyuncu oldu. 2010-2011 sezonunda takımda en dikkat çeken oyuncu olan Cafercan Aksu kart istatistiklerinde de zirvede yer aldı Genç oyuncu ligde oynadığı maçlarda toplam 16 gol attı.

Cafercan Türkiye Kupasında da takımın 5 golüne imzasını koydu. Golcü oyuncu bu gollerden sadece birisin kafası ile attı. Cafercan Aksu kafa golünü Konya Torku Şekerspor’un Ziraat Türkiye Kupasında sahasında oynadığı Trabzonspor maçının 51. dakikasında attı. Başarılı oyuncunun sözleşmesi 31 Mayıs tarihinde sona eriyor. Kart istatistiğinde de zirvede olan genç oyuncu toplam 9 sarı kart gördü. Cafercan Aksu enfazla sarı kart gören oyuncu olmasına rağmen kırmızı kart görmeden ligi tamamladı. Cafercan Ziraat Türkiye Kupasını da 2 sarı kartla tamamladı. Konya Torku Şekerspor ligde 6 kupada ise 1 kırmızı kart gördü.

Yeşil-beyazlı ekipte en fazla kırmızı kartı Onur Akbay ve golcü oyuncu Erman Özcan gördü. Akbay ligde 2 kupada ise 1 kırımızı kart gördü. Erman Özcan ise 2 kırımız kartla sezonu tamamladı. Takımda diğer kırımızı kartları ise Kamil Şener ve Ömer Ali Şahiner gördü. Torku Şekerspor’un genç yeteneği Ömer Ali Şahiner de takımda performansı ile dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor.  Şekerspor’da en fazla sarı kart gören oyuncu 9 sarı kartla Cafercan Aksu oldu. Takımda sarı kart göremeyen tek oyuncu ise Hasan fidan oldu. Cafercan Aksu’yu 8 kartla İshak Çakmak ve Muhammet Reis takip etti. Yeşil-beyazlı ekibin Başarılı orta saha oyuncuları İshak Çakmak ve Muhammet Reis hırslı oyun yapısı ile takımda en fazla sarı kart gören 2. oyuncular oldu.

Şekerspor’un altyapısından yetişen başarılı oyuncu ishak Çakmak ve orta sahanın etkili ismi Muhammet Reis Ziraat Türkiye Kupasında da 1’er sarı kart gördü. Bu iki oyuncuyu 6 sarı kartla Mehmet Balban ve Onur Akbay takip etti. Balban ve Akbay’ın ardından 5 sarı kart gören Gürsel Yaprakçı, Süleyman Varlık ve Doğan Altınkaya sıralandı. 4’er sarı kartlı oyuncular ise Erman Özcan ve Ömer Ali Şahiner oldu.  Şekerspor’un forvet oyuncusu Murat Dilek ise takıma 2. yarı dahil olan Kamil Şener ile birlikte 1’er sarı kart gördü Samed Kartal ise 2 sarı kartla sezonu tamamladı.  Diğer 10 sarı kart ise devre arası gönderilen ve transfer olan oyuncular arasında dağıldı. Şekerspor Ziraat Türkiye Kupasında ise 1 kırmızı 17 sarı kart gördü. Kupada kırmızı kartı Onur Akbay görürken, en fazla sarı kartı ise 2 sarıyla Cafercan Aksu Gördü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.