Şekerspor 3 puan avında

Şekerspor 3 puan avında

Süper Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden ve liderlik koltuğunda oturan temsilcimiz Konya Torku Şekerspor bugün sezonun 5. maçına çıkacak.

Yeşil-beyazlı ekip Pendikspor deplasmanına konuk olacak. Pendik Stadında oynanacak mücadelenin başlama saati 15.30. Pendikspor–Konya Torku Şekerspor arasında oynanacak mücadeleyi Volkan Alabaş yönetecek. Alabaş’ın yardımcılıklarını Sezgin Çınar ve İlker Takpak yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Doğuş Darık

Ligde ve kupada fırtınalar estiren Torku Şekerspor bugün sezonun 5. maçında Pendikspor’a konuk olacak. Ligde yenilgi yüzü görmeyen yeşil-beyazlı ekip bu serisini Pendik karşısında da sürdürmek istiyor. Ligde yenilgi yüzü görmeyen Konya Torku Şekerspor kalesinde de henüz gol görmedi. Oynadığı 4 lig maçı ve 2 kupa maçında ise rakip fileleri birçok kez havalandırdı. Ligde 4 maça çıkan yeşil-beyazlı ekip rakip fileleri toplam 12 kez havalandırdı. Konya Şekerspor maç başına 3 gol ortalaması ile oynuyor. Ligde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan Konya Torku Şekerspor 10 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekibi 8 puanla Sakaryaspor, Adana Demirspor ve Elazığspor takip ediyor.

Ziraat Türkiye Kupasında da aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren yeşil-beyazlılar taraftarlarını bu kulvarda da memnun ediyor. Ligdeki gollü futbolunu kupada da sürdüren Konya Torku Şekerspor Göztepe’ye penaltılar hariç 2 Bank Asya Ligi temsilcisi Altay’a ise 3 gol attı. Kupa maçlarında toplam 5 gol atan Şekerspor kalesinde ise 3 gol gördü. Yeşil-beyazlı ekip bu sezonda iki kulvarda da başarılı olmak istiyor.

Konya Torku Şekerspor’un bugünkü rakibi Pendikspor ise ligin 13. sırasında yer alıyor. İstanbul temsilcisi oynadığı 4 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik 3 de yenilgi alarak 4 puan toplamış durumda. Pendikspor rakip kalelere 5 gol atarken kendi filelerinde ise 6 gol görmüş. Temsilcimiz Konya Torku Şekerspor zirvedeki yerini korumak için rakip Pendikspor ise üst sıralara doğru tırmanmak için bu maçı kazanmak istiyor.

Süper Toto 2. Lig Kırmızı grupta bugün 5. hafta maçları oynanacak. İki maçın dışındaki tüm maçların başlama saati 15.00. Adana Demirspor-Tokatspor ve Fethiyespor-Balıkesirspor karşılaşmaları ise 20.30’da başlayacak. Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 5. hafta programı şu şekilde: Pursaklarspor A.Ş.-1461 Trabzon, Pendikspor-Konya Torku Şekerspor, Belediye Vanspor -Tarsus İdman Yurdu, Eyüpspor-Elazığspor,  Ofspor-Kocaelispor, Dardanelspor A.Ş.-Sakaryaspor A.Ş., Türk Telekomspor-Ş.Urfaspor, Adana Demirspor-Tokatspor,  Fethiyespor–Balıkesirspor.

Konya Torku Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, bugün Pendikspor ile oynayacakları zorlu karşılaşmadan galibiyetle döneceklerine inandıklarını söyledi. Ligin zirvesinde yola devam etmek için kazanmayı düşündükleri maçtan istediklerini almak için mücadele edeceklerini ifade eden Erence; “Futbolcular her iki kulvarda da üst düzey mücadeleye devam ediyor. Sporcular, terlerinin son damlasına kadar mücadelelerini sahaya yansıtıyor. Buda skora ve sonuca yansıyor. Ben buradan teknik heyet ve futbolcularımı başarılarından dolayı bir kez daha kutluyorum. Yönetim kurulu olarak kendilerine olan güvenimiz ve desteğimiz sonuna kadar devam edecek. Pendik maçına da galibiyet almak için çıkacağız. Teknik heyet ve sporcularımızın bunu başaracağına inanıyoruz. İstediğimiz sonu alarak tüm Konya’yı ve Şekerspor camiasını bir kez daha sevindirmek istiyoruz. İnşallah anlımızın akı ile Konya’ya döneriz” diye konuştu.

Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise, Altay karşısında aldıkları galibiyeti unuttuklarını ve Pendik maçına odaklandıklarını söyledi. Ayaklarının yere bastığını ifade eden Altıparmak; “Pendik maçını kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Bunun için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtacağız. Evimize 3 puanla dönerek zirve yolunda emin bir adım daha atmak istiyoruz. Bunu başaracak güçte bir ekibiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.