Şekerspor 1 puana üzgün

Şekerspor 1 puana üzgün

Evinde Çorumsporu ağırlayan Konya Şekerspor, ligde tırmanışa geçme fırsatını aldığı 1-1lik beraberlikle geri tepti. Şekerspor aldığı beraberlikle puanını 6ya çıkartırken puan cetvelinde ise 14. sır

Evinde Çorumspor’u ağırlayan Konya Şekerspor, ligde tırmanışa geçme fırsatını aldığı 1-1’lik beraberlikle geri tepti. Şekerspor aldığı beraberlikle puanını 6’ya çıkartırken puan cetvelinde ise 14. sırada yer aldı

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 8. haftada aldığı Çorumspor beraberliğine üzülüyor. Orta sıralar için mücadele eden iki ekibin mücadelesinden 1-1’lik sonuç çıkarken yeşil-beyazlılar, mutlak galibiyet hesapları ile çıktığı maçta yapmayı planladığı çıkışını gerçekleştiremedi. Temsilcimiz aldığı beraberlikle puanını 6’ya çıkartırken ligin 14. sırasında yer aldı.

 

Çorumspor karşısında istediği alamayan Şekerspor, zorlu karşılaşmanın ilk yarısında oldukça kötü bir performans ortaya koyarak tüm sevenlerini üzdü. İkinci yarıda ise sakatlığını atlatan tecrübeli ismi Okan Koç sezon başından bu yana ilk kez forma şansı buldu. Oyunun geneline hareketli bir görüntü kazandıran Koç, Kenan’a yaptığı asistle yeşil-beyazlıları galibiyete yaklaştırdı. Ancak bir başka tecrübeli isim kaleci Akın’ın gördüğü kırmızı kart ve Çorumspor’un bu pozisyonda kazandığı serbest vuruşla eşitliği sağlaması ile temsilcimiz mutlak bir üç puanı kaçıran taraf oldu.

 

Öte yandan 2. Lig Beyaz Grup’ta ligin 8. haftası birbirinden heyecanlı maçlara sahne oldu. Haftaya lider giren Bozhüyükspor, bay olması nedeni ile zorlu periyodu maç yapmadan kapattı ve 18 puanda kaldı. Zirve takibini yakından sürdüren Şanlıurfaspor ise Ofspor’u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı ve 20 puanla bir hafta aradan sonra maç fazlası ile yeniden zirveye oturdu. Bozhüyükspor ise ikinci sırada yer aldı.

 

Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan Balıkesirspor ise 17 puan ve 3. sırada kaldı ve zirveye daha yakın olma şansını geri tepti. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Altay’a ise Diyarbakır dur dedi. Zorlu deplasmandan 0-0’lık sonuçla ayrılan Altay 15 puan ve averajla 4. sırada yer aldı. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 8. haftasında alınan sonuçlar ise şöyle: Diyarbakırspor-Altay (0-0) Gaziosmanpaşaspor-Kocaelispor (4-0) Tokatspor-İskenderun Demir Çelikspor (0-1) Balıkesirspor-Yeni Malatyaspor (1-1) Pendikspor-Tepecikspor (0-0) Ofspor-Şanlıurfaspor (0-1) BUGSAŞ Spor-Turgutluspor (0-2) Konya Torku Şekerspor-Çorumspor (1-1)

 

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.