Şeker’in son maçı berabere bitti

Şeker’in son maçı berabere bitti

Konya Torku Şekerspor’da Kızılcahamam kampı tamamlandı. 2010-2011 sezonu hazırlıklarına Temmuz ayı ortalarında başlayan yeşil-beyazlı ekip ilk etap kampını ay sonunda tamamlayarak iki gün izine ayrılmıştı.

İkinci etap hazırlıklarını ise Kızılcahamam Patalya Otelde sürdüren Torku Şekerspor dün yaptığı sabah antrenmanın ardından oyunculara iki gün izin verilerek kamp sonlandırıldı.  Son maçını da önceki gün Çorumspor ile oynayan yeşil beyazlı ekip bu maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.Şeker ekibinin golü Murat’tan gelirken rakip Çorumspor ise eşitlik sayısını penaltıdan Vedat kaydetti. Takımlar sahaya şu 11’lerle çıktı Konya Şekerspor: Gürsel, Kadir, Süleyman, Onur, Barış, İshak, Reis, Cafercan, Hasan, Erman, Murat Yedekler: Bahadır, Yusuf, Oğuz, Öner, Anıl, Muhammet, Rıdvan, Ahmet
Çorumspor: Ozan, Mesut, Volkan, Fatih, Mustafa, Abdullah, Cemal, Emrah, Vedat, Erkan, Murat. Yedekler: Tevfik, Ömür, Veysi, Osman, Sefa, Hasan Ali, Oğuz Ferdi
MAÇTAN DAKİKALAR:
2. dakikada  sağ kanattan gelişen Konya Şekerspor atağında, Kadir yerden topu ortaya sert bir şekilde çıkardı penaltı noktasında savunmadan Mustafa'dan seken topu Hasan tamamladı, kaleci Ozan topu son anda sağ alt köşede tokatladı savunma son anda uzaklaştırdı.
7. dakikada yine Konya Şekerspor bu kez sol kanattan Erman’ın kullandığı faul atışında arka direğe ortaladığı topu Çorumspor savunması müdahele etmedi gerilerden gelen Onur'un vuruşunda top direğin dibinden az farkla auta çıktı.
13. dakikada solkanatdan Konya Şekerspor’un kazandığı korner atışını penaltı noktası üzerinden Barış kafayı vurdu, top direğin üzerinden az farkla auta gitti.
15. dakikada Konya Şekerspor baskısı golü getirdi. Bu dakikada sol kanattan gelişen Konya Şeker atağında, Erman ortaladı, Abdullah topa hamle yapmak yerine topu bekleyince araya giren Murat uçarak kafayı vurdu ve topu, top kaleci Ozan’ın solundan filelere gönderdi : 0-1.
20. dakikada yeni Konya Şekerspor atağında, orta sahadan atılan uzun topla savunma çizgi halinde yakalandı ceza yayı üzerinde topu kontrol eden Murat sert vurdu, kaleci Ozan son anda topu tokatladı ve pozisyonu takip eden  savunma uzaklaştırdı.
45. dakikada Çorumspor maçtaki ilk atağını geliştirdi. Soldan ceza sahasına giren ilk yarının başarılı isimlerinden Vedat kalecinin üzerinden aşırtma bir vuruş yaptı, savunmaya çarpan top penaltı noktası üzerinde Murat Bölükbaşı'nın önünde kaldı. Tecrübeli futbolcu ayak içi vuruşunda top kaleci Gürsel’de kaldı.
Çorumspor ikinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başladı. Kaptan Ömür’ün savunmada görev almaya başlamasıyla rakibe fazla pozisyon vermedi.
64. dakikada Çorumspor penaltıdan beraberlik golünü buldu. Bu dakikada sağ kanattan topla birlikte ceza sahasına giren Murat Bölükbaşı Onur tarafından düşürülünce maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı Vedat kullandı ve topu ağlara göndererek skora dengeyi getirdi: 1-1
68. dakikada Çorumspor galibiyet golüne yaklaştı. Bu dakikada sağ kanattan Mesut ile gelişen atakta ön direğe hareketlenen Ferdi’ye çıkardığı topa tecrübeli futbolcu hamle yaptı az farkla topa dokunamayınca kırmızı siyahlı takım öne geçme şansını değerlendiremedi. 80. dakikada sol kanattan gelişen Konya Şekerspor atağında İshak’ın pasıyla Muhammet savunmanın arkasında kaleci Tevfik ile karşı karşıya kaldı sert vuruşunda Tevfik gole izin vermedi.
Maçın kalan bölümünde iki takımında çabası sonuç vermeyince takımlar sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldılar. Torku Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence iki kamp dönemini geride bıraktıklarını ve takımın görüntüsünün  umut verici olduğunu ifade etti. Erence, “ Oyuncularımız Çumra ve Kızılcahamam olmak üzere iki kamp dönemini geride bırakıyor. Oynanan hazırlık maçlarında gördüğüm kadarı ile bu kampların çok olumlu geçtiği sahada ki oyuna da yansıdı. Sezon başladığı zaman ligde de aynı şekilde mücadele etmek istiyoruz. Transferlerimizin takıma çabuk uyum sağlaması ise ayrı bir sevinç yaşamamıza sebep oluyor. Ligde iyi futbol oynayan bir Şekerspor göreceğimize inanıyorum. Çünkü ben bu ışığı gördüm. Yeni sezonda ekip olarak iyi işlere imza atmak istiyoruz” diye konuştu 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.