Şekerin ilk transferi Melih

Şekerin ilk transferi Melih

Şekerspor sessizliğini kaleci Ali Melih Özçelik ile anlaşarak bozdu. Yeşil-beyazlı ekibin 17 oyuncusu ise dün itibari ile serbest kaldı

Futbolcuların çoğunun başka takımlarla görüşme halinde olduğu gelen haberler arasında

 

Geride kalan sezonda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor sessizliğini kaleci Ali Melih Özçelik ile anlaşarak bozdu. Yeşil-beyazlı ekibin 17 oyuncusu ise dün itibari ile serbest kaldı Şekerspor’da Sabri, Gökhan, Hasan, Burak, İshak, Oğuz, Ömer Ali, Sedat ve Yusuf dışında diğer oyuncuların sözleşmeleri sona erdi. Bu oyuncuların çoğunun başka takımlarla görüşme halinde olduğu, yeşil-beyazlı takımda kalmak isteyen bazı oyuncularla ise transfer ayında masaya oturulacağı öğrenildi.

Teknik direktör Kadir Özcan ile de yola devam edilip edilmeyeceği henüz netlik kazanmadı. Yeşil beyazlılarda 17 oyuncunun sözleşmeleri dün itibari ile bitti.  Torku Şekerspor Konyalı genç kaleci Ali Melih Özçelik ile anlaşma sağladı. 1987 doğumlu kaleci Melih geride kalan sezonda 4 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 Lig maçında Konya Torku Şekerspor’un kalesini korudu.  Konyaspor alt yapısından yetişen genç oyuncu Fenerbahçe’de profesyonelliğe ilk adımını attı.

Özçelik daha sonra sırasıyla Konyaspor, Fenerbahçe, Turgutluspor, Afyonkarahisarspor ve Şekerspor’da forma giydi. 31 Mayıs itibari ile sözleşmesi biten genç kaleci ile yeniden anlaşma sağlandı. Kaleci Gürsel’in transferini göz önünde bulunduran Torku Şekerspor ilk transfer adımını kaleci ile atmış oldu.  Diğer oyuncularla ilgili olarak nasıl gelişmeler olacağı taraftarlar arasında merak konusu oldu. Taraftar gelecek sezon içinde iyi bir takım yapılması ve oynadığı futbol zevk veren bir Torku Şekerspor bekliyor.

Gösterdikleri performansla transfer listelerinin ilk sıralarında yer alan Şekersporlu futbolculara Süper Lig dahil olmak üzere Bank Asya ve 2. lig takımlarından teklifler yapılıyor.  Oyuncuların genç ve başarılı olması transfer tekliflerini daha da güçlendiriyor. Konya Torku Şekerspor’un alt yapısından yetişen ve oynadığı bütün sezonlarda takımın gözdesi olan kaleci Gürsel Yaprakçı,  alt yapıdan yetişen diğer yıldız oyuncular Ömer Ali Şahiner ve İshak Çakmak transferin gözdesi durumunda.

Yeşil-beyazlı ekibin Başarılı defans oyuncusu Onur Akbay ve orta saha oyuncusu Muhammet Reis’e ise kümede düşen Konyaspor kancayı taktı Şekerspor’un başarılı diğer 2 oyuncusu Muhammet Reis ve Onur Akbay’a ise küme düşen Konyaspor talip oldu. Ömer Ali Şahiner ve İshak Çakmak’ın sözleşmeleri 2012 yılında sona eriyor. Başarılı oyuncular geride kalan sezonda takımı sırtlayanlar arasında. Ömer Ali Şahiner ligde oynadığı karşılaşmalarda 6 gol kaydetti. İshak ise 3 gol kaydetti. İshak hırslı yapısıyla ligde 8 de sarı kart gördü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.