Şeker’de Turgutlu taktiği hazır

Şeker’de Turgutlu taktiği hazır

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 15. haftasında evinde ağırlayacağı Turgutluspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı tek idmanla tamamlayacak.

Çalışmalarını moralli bir şekilde sürdüren yeşil-beyazlılar, dün zorlu maçın teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını yaptı. Teknik adam Mehmet Altıparmak nezaretinde çift kale maç yapan Şekerspor, yaptığı çalışma ile Turgutlu maçının provasını gerçekleştirmiş oldu.

İstanbulspor deplasmanından bir puanla dönenen yeşil-beyazlılar, Turgutlu’yu yenerek sonrasında kalan 3 hafta için önemli bir avantajı yakalamak istiyor. Lig’in zirvesi için mücadele eden iki takımın karşılaşması şampiyon takımın kaderini belirleyecek nitelikte. Şekerspor kendi evinde kazandığı takdirde son 3 haftaya puan farkı ve moralle birlikte girecek. Turgutluspor kazandığı takdirde ise puan farkını ikiye indirecek ve şampiyonluk şansını devam ettirecek.
Bugün yapacağı tek idmanla çalışmalarına son noktayı koyacak olan yeşil-beyazlılar, yarın tesislerinde bir araya gelece ve yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Şampiyonluk yolunda emin bir adım atmak için galibiyet hesapları yapan yeşil-beyazlılarda, iki eksik bulunuyor. Haftalardır sarı kart sınırında bulunan futbolculardan Onur Akbay ve Kadir Demirel, İstanbulspor maçında gördükleri sarı kartlarla cezalı durumla düştü. Ayrıca yeşil-beyazlılarda, Cafercan Aksu, Murat Gürbüz Erol, Serkan Silan ve Turgay Koyuncu sarı kart sınırında olan diğer isimler. Bu futbolcular Turgutlu maçında kart gördükleri takdirde 16. haftada Fethiyespor deplasmanında oynanacak maçta forma şansı bulamayacak.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, iyi ve moralli bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve tek düşüncelerinin kendi saha ve seyircileri önünde Turgutluspor’u mağlup etmek olduğunu söyledi. Haftalardır iyi futbol oynadıklarını ancak bazı maçlarda gol yollarında şanssızlık yaşadıklarını ifade eden Altıparmak; “Turgutlu önünde oynadığımız kaliteli futbolla iyi bir skor elde etmek istiyoruz. Turgutlu’yu yenerek, Lig’in sonunda Play-Off hedefine ulaşmamız açısından önemli bir engeli aşmış olacağız. Bunun için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtacağız. Benim futbolcularıma bu konuda olan inancım sonsuz. Her maçımıza final gözü ile bakıyoruz” dedi. Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise hafta sonu oynanacak olan Turgutlu maçında tüm taraftarları yanlarında görmek istediklerini belirterek tüm Konyalı futbol severleri zorlu maça davet etti.
TURGUTLU CEPHESİ GALİBİYET İSTİYOR
Öte yandan Turgutlu, Şekerspor ile oynayacağı zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Turgutluspor’un genel kaptanı İbrahim Başçı, “Konya Şekerspor’u yenerek, en zor virajımızı atlatmak istiyoruz” dedi. Başçı, yaptığı açıklamada, grupta kalan 4 maçı da galibiyetle tamamlayıp mutlaka Play-Off’a çıkacaklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Takım olarak çok iyi bir hava yakaladık. Bunu son Fethiyespor maçında sahaya ve skora yansıttık. Aldığımız sonuç da takım olarak durumumuzu en iyi ortaya koyan sonuçtur. Bu hafta deplasmanda Konya Şekerspor’u yenerek, en zor virajımızı atlatmak istiyoruz. Futbolcuların moral durumu ve motivasyonu en üst seviyededir. Yönetim olarak yakaladığımız bu havanın değişmemesi için elimizden gelen bütün özveriyi gösteriyoruz” dedi. Turgutluspor’da kaptan Koray haricinde cezalı ve sakat futbolcu bulunmuyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.