Şeker’de Turgutlu provası bugün

Şeker’de Turgutlu provası bugün

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 6. haftasında deplasmanda oynayacağı Turgutluspor maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

İstanbulspor galibiyeti ile zirvedeki yerini koruyan ve büyük moral bulan yeşil-beyazlıların tek hedefi zorlu deplasmandaki karşılaşmayı kazanarak, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmak.

Turgutlu maçının hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla devam eden yeşil-beyazlılar bugün öğleden sonra Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek. Teknik adam Mehmet Altıparmak nezaretinde çift kale maç yapacak olan yeşil-beyazlılar Turgutlu karşılaşmasının teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını gerçekleştirecek. Öte yandan yeşil beyazlılar, zorlu İstanbul sınavından eksiksiz ayrıldı.
Birçok futbolcusu sarı kart sınırında bulunan Şekerspor’da Pazar günü kart gören futbolcu olmadı. Yeşil-beyazlıların, fıtık ameliyatı olan Murat Gürbüz Erol ve dizinden ameliyat geçirecek olan Samet Gören dışında bir eksiği bulunmuyor. Temsilcimizde Gökhan Caba, Muhammet Reis, Serkan Silan, Turgay, Kadir, Cafercan ve sakatlığı devam eden Murat sarı kart sınırında bulunuyor. Sınırda bulunan futbolcular teknik heyet tarafından Turgutlu önünde kart görmemeleri konusunda uyarıldı. Futbolcular bu maçta kart gördükleri takdirde, ligin 7. haftasında oynanacak olan Fethiyespor maçında forma şansı bulamayacak.
İstanbulspor karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle puanını 41’e çıkartan yeşil-beyazlılar, bir taraftan liderliğini sürdürürken diğer taraftan da rakiplerinin puan kaybetmesi ile koltuğunda rahat bir nefes aldı. Yeşil-beyazlılar en yakın takipçisi Eyüpspor’un 3 puan önünde ve +27 averajla liderliğine devam etti. 2. sırada bulunan Eyüpspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Sarıyer’e 2-1 mağlup oldu. İki hafta öncesine kadar lider durumdu bulunan Turgutluspor ise Fethiyespor’a 2-1 yenilgi ve Şekerspor’un 5 puan gerisine düştü. Grubun 5. haftasında alınan sonuçlar ve önümüzdeki haftanın maçları ise şöyle: 2. Klasman Grubu 5. hafta sonuçları: Fethiyespor 2-1 Turgutluspor, Konya Şekerspor 1-0 İstanbulspor,  Alanyaspor 2-2 Denizli Belediyespor, Eyüpspor 1-2 Sarıyer. 2. Klasman Grubu 6. hafta maçları: Denizli Belediyespor-Eyüpspor, İstanbulspor-Alanyaspor, Turgutluspor-Konya Şekerspor, Sarıyer-Tepecikspor. 
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, üst üste aldıkları galibiyetlerle büyük moral bulduklarını söyledi. Liderlik koltuğunda kalmak için mücadele edeceklerinin altını çizen Altıparmak; “Turgutlu maçının hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyoruz. Zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek zirve yolunda önemli bir engeli daha aşmış olacağız. Bunun bilinci ile çalışıyoruz ve istediğimizi alarak evimize dönmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Çok iyi mücadele ediyoruz, bunun neticesini de yeni yeni almaya başladık. Zirveye çıkmak değil, orada kalmak daha zor. Önemli olan 13 hafta sonra da aynı konumda olabilmek. Bundan sonra da aynı mücadeleyi devam ettirerek rakiplerimizle aramızdaki puan farkını açmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz klasman grubu maçları sonunda Play-off’lara kalan takımlar arasına ismimizi yazdırmak. Daha sonra da Bank Asya 1. Lig’e çıkmak için mücadele vereceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.