Şeker’de Telekom mesai başladı

Şeker’de Telekom mesai başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Konya Torku Şekerspor Türk Telekomspor maçının hazırlıklarına dün başladı.

Geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Tarsus İdmanyurdu’nu yenerek liderlik koltuğunu tekrar ele geçiren yeşil-beyazlı ekip pazartesi gününü dinlenerek geçirdi. Konya Torku Şekerspor, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yeniden liderliğe yükselmenin keyfini yaşıyor. Pazartesi gününü dinlenerek geçiren yeşil-beyazlı ekip, dün saat 14.30’da kendi tesislerinde Türk Telekomspor hazırlıklarına teknik direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde yaptığı antrenmanla başladı.
Konya Torku Şekerspor’da sezonun ilk yarısını kapatan Zafer Biryol ve Bahadır’ın tedavileri sürüyor. Cezası sona eren Mehmet Balban ise, kendisine görev verildiği takdirde Türk Telekomspor maçında forma giyebilecek. 
Altıparmak, önemli olanın liderlik değil bunu korumak olduğunun altını çizerek, “Tarsus İdmanyurdu maçında hiç de beklemediğimiz bir dirençle karşılaştık. Özellikle ilk yarı boyunca çok kötü oynadık ama, son yarım saatte toparlanıp öz benliğimize döndük. Rakibimizin konumu itibariyle maça asılması doğaldı, ancak bizim bir türlü kendimize gelemeyişimiz mağlup duruma düşmemize neden oldu. Çok şükür, son otuz dakika içerisinde iki gol bulup yeniden liderliğe yükseldik. Bundan sonra önemli olan, burada sezon sonuna kadar kalıcı olmaktır. Bir günlük dinlenme sonrası Türk Telekomspor maçı hazırlıklarına başladık. İnşallah, taraftarlarımızın da desteğiyle rakibimizi yenip liderliğimizi sürdüreceğiz. Futbolcularımın uzun bir aradan sonra biraz dinlenmesi, iyi olur diye düşünüp bir günlük izin verdim” dedi.
Konya Torku Şekerspor Tarsus İdmanyurdu deplasmanından aldığı galibiyet ile zirve keyfine kaldığı yerden devam etti. Ligde ve kupada başarılı bir grafik çizen yeşil-beyazlı ekip deplasman galibiyetlerin bir yenisini ekledi.  Oynadığı 6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik 1 de yenilgi alan yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmalarda 13 puan topladı.
Konya Torku Şekerspor rakip kalelere 13 gol atarken kendi filelerinde 7 gol gördü. Adana Demirspor deplasmanında aldığı beraberlikle lige başlayan yeşil-beyazlı ekip ikinci deplasman maçında Pursaklarspor’u 5-0’la geçti. Daha sonra İstanbul deplasmanına giden Torku Şekerspor Pendikspor’u 4-2’yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Yeşil-beyazlı ekip ligdeki ve deplasmandaki ilk yenilgisi ise 1461 Trabzonspor karşısında aldı. Torku Şekerspor daha sonra Tokat deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.
Yeşil-beyazlı ekip son olarak ise Sakaryaspor’u deplasmanda 2-0 yendi.  Şekerspor bu karşılaşmalardan toplum 13 puan topladı. Dış saha maçlarında büyük başarı gösteren Torku Şekerspor bu başarısına bir yenisini de Tarsus galibiyeti ile ekledi. 2-1 kazandığı bu maçla galibiyet sayısını 5 çıkaran yeşil-beyazlı ekip topladığı puan sayısını ise 16’ya yükseltti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.