Şeker’de özel mesai sürüyor

Şeker’de özel mesai sürüyor

Konya Torku Şekerspor’da Kızılcahamam kampı devam ediyor. 2010-2011 sezonuna hazırlanan yeşil-beyazlı ekip özel maçlarda oynadığı oyun ve aldığı galibiyetlerle göz dolduruyor.

Yeni sezonda Kırmızı Grupta mücadele edecek Torku Şekerspor oynadığı hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile teknik heyeti ve taraftarını sevindirdi. Oynadığı hazırlık maçlarında yenilgi yüzü görmeyen yeşil beyazlı ekip Yeni Malatyaspor’u da yenmeyi başardı. Yeni transfer Zafer Biryol’un kaptan olarak çıktığı maçı 2-1 kazanan Konya Torku Şekerspor yarın kamptaki son hazırlık maçanı Çorumspor ile oynayacak. 18 Ağustosta sabah Kızılcahamam’da son antrenmanını yapacak olan Torku Şekerspor öğle yemeğinden sonra iki günlük izine ayrılacak. Bu iki günlük izinin ardından 21 Ağustos tarihinde Konya’da toplanacak yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Konya Torku Şekerspor son hazırlık maçını ise Çumra’da Kırıkkalespor ile 22 Ağustos tarihinde oynayacak. Yeşil-beyazlılarda sakat olan Turgay dünden itibaren takımla birlikte çalışmalara başladı. Hafif sakatlığı bulunan genç oyuncu İshak ise Yeni Malatyaspor karşısında teknik direktör Mehmet Altıparmak tarafından oynatılmadı. Oynanan hazırlık maçlarında skorun önemli olmadığını ancak alınan galibiyetlerin takım büyük moral olduğunu ifade edin Konya Torku Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak oyuncuların sahada yaptıklarından memnun kaldığının altını çizdi. Altıparmak, “Hazırlık maçları kendimizi lig öncesinde görme fırsatı bulduk. Oyuncularım tüm hazırlık maçlarında bütün söylediklerimi sahaya yansıtmaya çalıştı. Bu çalışmaların bir çoğunda başarılı oldular. İki kamp dönemimizde çok olumlu geçti. Tek şikayetimiz havaların sıcaklığı. Hazırlık maçlarında skordan çok sahada neler yaptığımıza bakıyoruz. Çeşitli taktikler deneyerek takıma maksimum katkı sağlayacak oyun sistemini oturtmaya çalışıyoruz. Batman Belediyespor, Sakaryaspor ve Yeni Malatyaspor karşısında oynanan oyun beni memnun etti. Önemli olanda bu. Oyuncularım sahada kendilerine verilen görevi yaptı. Lig başlayana kadar bu performansımızı maksimumum seviyeye çıkararak sezona iyi başlamak istiyoruz. Olumlu bir kamp dönemi geçiriyoruz. Son hazırlık maçımızı yarın saat 18.00’de Çorumspor’a karşı oynayacağız. Ayın 18’inde ise buradaki kampımız sona erecek oyuncularımıza ikin gün izin vereceğiz. 21 Ağustosta ise Konya’da tekrar toplanarak Adana Demirspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Ancak öncesinde son özel maçımızı oynayacağız. Bu maçı Çumra’da Kırıkkalespor ile oynamayı palnalıyoruz ” diye konuştu.

Torku Şekerspor’un lig öncesi umut verdiğini dile getiren Torku Şekerspor Kulüp başkanı Yavuz Erence, “ Hazırlık maçlarında gösterilen performans herkesi memnun etti. İnşallah lig başlayana kadar oyuncularımız daha da iyi duruma gelir. Yeni transferlerimiz de gösterdikleri performans ile takıma çabuk uyum sağladıklarını gösterdiler. Onlar da lig başlayana kadar uyum sorunlarını en aza indirirler diye düşünüyorum. Takımdaki arkadaşlık hazırlık maçlarında sahaya da yansıyınca iyi sonuçlar ortaya çıktı. Hedefimiz bu performansı ligde de devam ettirmek. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz” diye konuştu. Saha çalışmalarında sona yaklaştıklarını da söyleyen Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “ Recep Konuk Tesislerindeki yenileme çalışmalarımız da tüm hızıyla sürüyor. Sahamız yeni görüntüsü ile daha da güzel olacak. Tribünleri yüzde 25 oranında arttırdık ve sahaya yaklaştırdık. Artık taraftarlarımız takımlarını daha iyi destekleyecekler. Rakibe baskı kurabilecekler. İçerde oynayacağımız Eyüpspor maçına kadar yapımcı firma sahamızı yetiştirmeye çalışıyor. Çok büyük aksilik olmadığı takdirde bu karşılaşmayı sahamızda oynayacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.